A101 Marketler Zinciri Aldığımız Elektrikli Motosikleti Teslim Etmiyor

A101 Marketler Zinciri Aldığımız Elektrikli Motosikleti Teslim Etmiyor
Naz
25 Aralık 2023 23:45

Ben böyle bir durumla karşılaşmadım. A101 ve 1001 Marketler zinciri olarak bilinen firma, 2023 Ekim ayında 25 bin tl'ye peşin ödeyerek fatura ile aldığımız Volta marka elektrikli motosikleti, 2,5 ay geçmesine rağmen hala teslim edemedi. Söz verilen 30 iş günü içinde teslimat gerçekleşmedi. Her gün, her hafta 'geliyor, gelecek' denilerek oyalandık. Şimdi ise 'Gelmiyor, paranızı iade edeceğiz' diyorlar A101 Genel Müdürlüğü ve Volta firması. Gerekçe olarak kimlik fotokopisinin geç verilmesini ileri sürüyorlar. Eğer bu durum söz konusuysa, neden param hemen iade edilmedi de sürekli 'geliyor, gelecek' denilerek 2,5 ay boyunca bekletildim? A101 kâr elde ederken ben zarar durumundayım. 2,5 ay boyunca paramı işletip zaman kazandılar. Şimdi ise o motosikleti 35 bin tl'ye alamam ya da o fiyata satabilirdim. Zararım var. Şu an aynı motor 35 bin tl ve 2,5 ay önceki 25 bin tl'm de değer kaybetti. Hem A101'den hem de Volta'dan şikayetçiyim ve Tüketici Hakları'na başvuracağım. A101 ve Volta yetkililerine sesleniyorum; para kolay kazanılmıyor ve biz de bu parayı kolay kazanmadık. Kendimizi değersiz hissettirildiniz. 2,5 ay önce ödediğim 25 bin tl'nin yanı sıra, yaşanan zararın da karşılanmasını ya da söz verilen motosikletin teslim edilmesini talep ediyorum. Gerçek dışı beyanlarda bulunuyorlar. A101 ve Volta isimleri artık insanlar arasında şaka konusu oldu. Bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağım.

profile profile

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Motor Arızalı Çıktı Para İadesi Yapılmıyor

16 Mayıs 2025 12:08
Aldığım Motor Arızalı Çıktı Para İadesi Yapılmıyor
Danah sonuçtan hiç memnun değil

Danah
19 Temmuz 2024 16:45

A101'den Alınan Motosiklet 15 Gün Geçti Hâlâ Teslim Edilmedi, Mağdur Oldum

Yunus
29 Ağustos 2025 11:10
Hazım sonuçtan hiç memnun değil

Hazım
04 Ocak 2024 01:48