Nahide sonuçtan hiç memnun değil

A101 Garanti Sürecinde Mağduriyetim

A101 Garanti Sürecinde Mağduriyetim
Nahide
19 Nisan 2024 11:59

A101'den bir mikrodalga fırın aldım; ancak garanti süresi bitmeden arızalandı. Bu durumu mağaza ile görüştüm ancak yardımcı olmadılar, fatura olmadan. Faturayı alıp almadığımı bile bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla, garanti belgesi ve satıcı firmanın kaşesi varsa bu yeterlidir. Çünkü satılan bütün cihazların seri numarası var ve bununla birlikte her türlü geçmişine ulaşılabilir. Artık teknoloji çok ilerledi ve isterlerse faturayı çıkartabilirlerdi; ancak onlar yardımcı olmak istemediler. A101'den şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını istiyorum.

18 Nisan 2024 18:57

A101 den Samsung bir Mikro dalga fırın aldım fakat garanti süresi bitmeden arızalandı bunu mağaza ile görüştüm fakat yardımcı olmadılar. Fatura olmadan. Ama bu cihazın garanti belgesi satıcının kaşesi ve seri numarası mevcut. Nasıl olur da bunu ne zaman satışı olduğunu bilmezler artık teknoloji çok illerde ve isterlerse her şekilde yardımcı olabilirlerdi. Ama onlar yardımcı olmak istemediler. Asla bir daha ne A101 den ne de bir Samsung ürünü almayacağım her iki firmadan da şikayetçiyim.

Garanti Belgesi Talebinde Gecikme

Ethem