Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
09 Mayıs 2023 12:43

22/03/2023 tarihinde A101 online üzerinden Sinbo SCM2970 Çelik elektrikli cezve aldım. Ürün iç tabanı çatlak geldi. A101 ile görüştüğümde ürünün arızasını çözemediklerini ve Sinbo ile görüşmemi istediler. Servisine gönderdiğimde çatlak tabanı tamir edilmiş fakat hala tabanından su sızdırıyordu. Tabi bu sürede 14 gün olan iade süresi geçmiş oldu. 07/04/2023 tarihinde iade ile ilgili A101 ile görüştüm talep oluşturdum. Talebime 27/04/2023 tarihinde "Değerli Müşterimiz,

Yetkili servisler firmamızdan bağımsız hizmet veren kuruluşlardır. Bu nedenle yetkili servislerin ürünlerle ilgili vermiş oldukları karar ve işlemlere ne yazık ki müdahale edememekteyiz. Dilerseniz konuyla ilgili markanın müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.

Size bu konuda yardımcı olamadığımız için üzgünüz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla."
şeklinde bir dönüş yapıldı. İş yoğunluğum olduğu için ilgilenemedim fakat bu kabul edilebilir bir şey değil. Defolu hatta arızalı bir ürünü sıfır fiyatına satıp arkasında durmayıp 'kusura bakmayın' demek müşteriyi aptal yerine koymaktan başka bir şey değildir. Parasını verdiğim ürünü sıfır ve kullanabileceğim bir haliyle istemek en doğal hakkım. Ben bu umursamazlığı kabul etmiyorum ve parasını verdiğim ürünün sıfır ve kullanılabilir olanı ile değiştirilmesini talep ediyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Elektrikli Mopedin Arızası Ve İade Sürecinde Yaşanan Destek Eksikliği

Murat
08 Temmuz 2025 17:02
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
22 Ağustos 2025 13:34
A101'den Aldığım Masaj Yastığı Arızalı Çıktı, İade Sürecinde Mağdur Oldum
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
18 Kasım 2025 22:48
A101'in Evrak İhmali Sıfır Aracımı Kullanılamaz Hale Getirdi, Param Alıkondu!
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
28 Mayıs 2025 13:19
A101 Kırık Gelen Çamaşır Makinesi İçin İade Talebim Karşılanmıyor, Mağdur Edildim

A101 Kategorileri