Murat sonuçtan hiç memnun değil

A101 Büyük Pişmanlık, Volta Vsm Elektrikli Bisiklet

A101 Büyük Pişmanlık, Volta Vsm Elektrikli Bisiklet
Murat
30 Mayıs 2024 22:32

A101den 9 Ocak 2024 tarihinde internet üzerinden Volta vsm elektrikli bisiklet aldım. 1 ay sonra ürünümü alabileceğim söylendi ve siparişi teslim yerine gittiğimde benim bisikleti başka birine verdiklerini fark ettiler, isim benzerliğinden. Fakat motorsiklet gibi araçlar tescil numarası ile üzerimize kayıtlı olduğundan ( bu alamadığım ürün için tarafıma tescil yapılmış ve plaka verilmiş ve edevlette görülmekte) bana tescilli ürünü veremediler. Edevlette üzerime plaka çıkmış elektrikli bisiklet gözüküyor ama 5 aydır ürün teslim edilemedi. Son 1 aydır her gün aramama rağmen 1 kere bile tarafıma dönüş yapılmadı. İletişim merkezinden her gün aldığım cevap "en kısa sürede size dönüş yapılacak, gerekli işlemleri başlattık" oluyor. 1000'in üzerinde mağazası olan A101 için en kısa süre tanımı nedir? 5 aydır ürün teslim edilmedi, en kısa süreniz 12 ay mı? 18 ay mı? Nedir? Ne zaman teslim etmeyi düşünüyorsunuz? 2025 yılına kadar teslim edilebilecek mi? Mağduriyetimi nasıl gidereceksiniz? A101 üzerinden yaptığım (yapamadığım maalesef) alışverişten çok pişmanım, kimsenin benim gibi mağdur olmasını istemem.
Resime bakıldığında sipariş tarihim ve siparişin 5 aydır hala devam ettiği görülmekte

Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
23 Temmuz 2024 17:04
Oğuz sonuçtan memnun

Oğuz
30 Mart 2024 02:43
"7 ay sürse de sorunu çözdüler. Teşekkürler"
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Suat
05 Temmuz 2023 17:11
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
07 Eylül 2023 13:02
Galip sonuçtan hiç memnun değil

A101’den Alınan Elektrikli Bisiklet 15 Günü Geçmesine Rağmen Teslim Edilmedi

Galip