Merve sonuçtan çok memnun

Ziraat Bankası Ziraat Süper Şube KYK Bursu

06 Kasım 2023 09:49
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü arkadaşlar hesabıma bursu aldığım gün direkt yattı yanlış anlamışım teşekkürler”

Ziraat Süper Şube hesabına taşındıktan sonra IBAN değiştiğini bilmiyordum ve KYK bursum yatmadı! IBAN değiştiğini bilmiyordum, bu şikayetten birçok kişide de gördüm keşke hiç geçmeseydim, bir an önce bursumun yatmasını talep ediyorum lütfen bu konuyla ilgilenin.

06 Kasım 2023 09:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merve
23 Kasım 2023 00:32

Eylül

Kartımı kaybettiğim için kart yenilendi. Adresime teslim yapıldı vs. Ve şu an 8inde yatmadı gereken bursum yatmadı. IBAN değişikliği olduğu için. Açıkçası oldukça büyük takip açığı. Bilgilerin güncellenmesi ve öğrencilerin mağdur olmaması gerekiyor. Bu sorunu lütfen çözünüz çünkü ben laftan anlamayan, beni bir yere yönlendirmeden yapay zeka çağrı merkezi ile bir yere varamadım. KYK bursum lütfen hızlı şekilde yenilenen kartıma yatsın.

08 Ocak 2024 12:12

KYK Bursu İBAN Değişikliği Mağduriyeti