Ziraat Bankası TOKİ Bölgesinde ATM Eksikliği Mağduriyeti

Ziraat Bankası TOKİ Bölgesinde ATM Eksikliği Mağduriyeti
17 Kasım 2024 21:45

Bitlis merkez TOKİ bölgesindeyiz. 1., 2., 3., 4. Etaplar olarak bankamatik yok. Önceden polis okulu yanında vardı, çok faydalı olmuştu. Çarşı merkezde Ziraat Bankası bölgesinde ve üniversite içinde olan bankamatiklere oranla hesapladığınızda nüfus oranımız hepsinden fazla ama bu bölgede bir bankamatik yok. TOKİ 1, 2, 3, 4 iyi gelişmekte olduğundan yeni iş yerleri de mevcut. Ortak bir ATM kurulmasını istiyoruz. Ya polis okulu yanına ya da TOKİ 4 giriş ana cadde üzerinde bir yere bırakırsanız tüm TOKİ sakinleri faydalanır. Bir para çekmek için 45 dakika yol çekmek zorunda kalmayız. Bazen gittiğimizde ya bozuk ya para yok gibi sorunlarla karşılaşmıyoruz. Özellikle Çarşı merkezdeki iki adet çok ilgisiz, ya para yok ya arıza var, bazen mağdur oluyoruz. Tüm ATM'leri gezmek zorunda kalıyoruz. Bize en yakın Eren Üniversitesi, oraya da sivil girişi olmayabiliyor. Lütfen TOKİ bölgesinde en az iki adet ATM istiyoruz. Bu isteğimizin göz önünde bulundurulmasını ve bir an önce çözüme ulaşmasını talep ediyoruz.

17 Kasım 2024 21:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Gümüşkavak TOKİ’de ATM Yokluğu Mahalleliyi Mağdur Ediyor

20 Ekim 2025 11:34