Ziraat Bankası SWİFT İşlemi Havuzda Kalan Para

19 Aralık 2023 19:55

18.12.2023 tarihinde Denizbank hesabımdan Ziraat Bankası hesabına Euro transferi SWİFT yaptım ama alıcı ismini yanlışlıkla kendi adımı yazdım. IBAN doğru ama isim yanlış. İşlemi yaptığım bankaya gittim bana para bizden çıkmış karşı bankanın havuzunda dediler. Parayı gönderdiğim hesabın sahibine Ziraat bankasını arattırdım bilgi için lakin Ziraat müşteri hizmetleri döviz sorgulama ekranlarının olmadığını söyledi. Yani para ne bana geri geldi ne de karşı tarafa geçti bu konuyla ilgili acil dönüş bekliyorum.

20 Aralık 2023 23:19

18.12.2023 günü sabahtan Denizbank hesabımdan Euro transferi için SWİFT işlemi yaptım Ziraat bankasına. Keşke yapmasaydım! 3 gün geçti üzerinden para ne karşı tarafa geçti ne bana geri döndü. Transferi yaptığım bankaya gidiyorum para bizden çıkmış karşı bankanın havuzunda diyorlar, karşı bankayı gönderdiğim hesap sahibine arattım ona da bizde gelen bir para yok adınıza diyorlar yani diyeceğim para 2 tarafında bankasında yok. Böyle bir saçmalık görmedim. SWİFT işlemi için sağlıklı bir bilgide veremiyorlar. 4 gündür parama el koydular. Acil bir çözüm istiyorum. Transfer referans numarası 112523GP00041

20 Aralık 2023 23:14

19 Aralık 2023 19:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Turgay
Turgay
20 Aralık 2023 10:09

Hala ne bir dönüş var ne de bir bilgi paramla rezil oluyorum. 3 gündür paramı rehin aldınız

21 Aralık 2023 22:11

11 Ağustos 2023 17:28
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bank SWİFT Transfer Sorunu

24 Mayıs 2024 12:08
Ziraat Bank SWİFT Transfer Sorunu

Ziraat Bankası Para Havuzunda Param Kaldı

10 Ocak 2024 07:42
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası SWİFT İle Gelen Para Hesaba Geçmedi

22 Ağustos 2024 21:49