Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Muaccel Olmayan Borcum Bilgim Dışında Ödenip İşlem Ücreti Alınıyor.

16 Şubat 2024 01:13

Ziraat Bankası konut kredi taksidimin son ödeme günü olan 15 inde daha henüz gün bile bitmeden gece 01.00 de km hesabımdan para çekerek borç ödemesi yapıyor. Bu ödeme için de kredi taksidimin %1.5 gibi devasa bir rakamda işlem ücreti alıyor. Borç daha muaccel olmadan son ödeme günü dolmadan borç talep edilemez. Bu hukuksuzdur. Şimdiye kadar borcumu ödemediğim gün dahi olmamıştır. Banka mt yazılı olarak başvurmama rağmen bana bir cevap ya da açıklama yapılmadı. Müşteri temsilcim bana cevap vermeyecekse ismini ve iletişim bilgisini neden yazıyorsunuz? Hesabımdan çekilen 43.64 TL nin tarafıma iade edilmesini ayrıca açıklama yapılmasını talep ediyorum.

16 Şubat 2024 01:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sinan sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2025 17:48
"Yüreğimize indirdiğiniz için teşekkür ederiz."
onayim-olmadan-yapilan-konut-policesi-ve-kredi-taksidine-zorunlu-dahil-edilmesi-3.jpg
Ayşe sonuçtan memnun değil

Ziraat Bankası'nda Sürekli Borç Yansıtılması Ve Fazla Ödeme Sorunu