Ziraat Bankası Kredi Kartı Ödemesi Gecikmesinden Dolayı Konulan Bloke

Ziraat Bankası Kredi Kartı Ödemesi Gecikmesinden Dolayı Konulan Bloke
20 Haziran 2024 15:271.341

Ziraat Bankası annemin kredi kartı bir dönem gecikmeye girdi diye hesaba bloke koymuş kredi kartı ödeme tutarı kadar. Ödeme yapmak için hesaba para gönderiyorum blokede bekliyor. Kart borcundan düşmüyor ya da kullandırtmıyor. Bir dönem gecikmede bloke koyulması zaten doğru değil ve bloke koydunuz madem hesaba yatırdığımız parayı borcumuzdan düşün ya da ödeme yapmamıza müsaade edin. Gönderdiğim para blokede iken ben nasıl borcumu ödeyebilirim. Kaldı ki para blokede duruyor kart borcundan düşülmediği için saçma bir şekilde faiz işletiliyor. Bu nasıl bir bankacılık. Lütfen bu konuyu düzeltin.

20 Haziran 2024 15:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Çiğdem
24 Haziran 2024 10:54

0850 220 00 00 numarasından arandım. Tabii ki otomatik görüşme ve borcun tamamını ödeme sözü istiyorlar kabul edersem 1 i tuşlamamı isteyen alakasız bir dönüş yapıldı. Kart ödemem bir dönem gecikmiş diye hesabıma bloke konulmuş, borç ödemek için hesabıma gönderdiğim para blokede kullanamıyorum kart borcumdanda düşülmüyor ve borcumuda blokede olduğu için ödeyemiyorum. Böyle bir saçmalık olabilir mi bir dönem gecikmeye girdiği için bloke koyup borcu ödememe engel olan bir banka bu nasıl çözülecek

25 Haziran 2024 17:05

Değerli müşterimiz Sn. Çiğdem Ş., Başvurunuza konu hususlar değerlendirmek üzere ilgili birimlerimize iletilmiş olup, yapılan inceleme sonucunda Bankamızda kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden tarafınıza bilgi verilmiştir. Şikayetvar üzerinden Bankamızdan almış olduğunuz hizmeti gönderilen anket ile değerlendirebilirsiniz. Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, T.C Ziraat Bankası A.Ş.

Kredi Ödeme Gününde Hesaba Bloke Şoku: Müşteri Zor Durumda!

14 Temmuz 2025 13:412.013

Ziraat Bankasından kredi kullanmıştım. Kredinin son günü ödeme yapacağım hesapta para olduğu halde ödeme yapılmıyor üste...

Kredi Ödeme Gününde Hesaba Bloke Şoku: Müşteri Zor Durumda!
1 Destek

Ziraat Bankası Haksız Yere Hesabımdaki Paraya Bloke Koyuyor!

10 Mayıs 2024 17:582.621

Ziraat Bankası denen kurum benim hesabımdaki paraya bloke koyuyor. Sebebi de kullanmış olduğum krediymiş! Siz ne hakla b...

Ziraat Bankası Haksız Yere Hesabımdaki Paraya Bloke Koyuyor!

Ziraat Bankası'nda Bloke Çilesi: Hesaplarım Hala Kilitli

27 Aralık 2024 15:483.026

"Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkür ederim. Bu kadar basit bir iş için keşke uğraşmak zorunda kalmasak ama neyse canınız sağ olsun :)"

1 Yorum

Ziraat Bankası Hesabıma Bloke Koydu

15 Ağustos 2024 01:432.506

Ziraat Bankası, kredi kartı borcuma karşılık kredi çıkarttı. Kredi ödemelerini bir ay yaparsın, bir ay yapmazsın dedi. Ş...

Ziraat Bankası Hesabıma Bloke Koydu
1 Yorum

Ziraat Bankası İzinsiz İşlem Yapılması!

Ziraat Bankasıİzinsiz İşlem Yapılması!

Çağla
Ziraat Bankası Kredi Kartım 2 Haftadan Fazla Süredir Acentede Olmasına Rağmen Gelmedi!

Ziraat BankasıKredi Kartım 2 Haftadan Fazla Süredir Acentede Olmasına Rağmen Gelmedi!

Tunahan
Ziraat Bankası Zeynep Kamil Şubesinden Şikayetçiyim!

Ziraat BankasıZeynep Kamil Şubesinden Şikayetçiyim!

Emine
Ziraat Bankası Çalışanların İlgisizliği Ve Duyarsızlığı