Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Kredi Hesaplamasının Düzeltilmesi

25 Kasım 2023 11:30

Merhaba
13.11.2023 tarihinde sabit faizli traktör kredisi kullandım. Müşteri temsilcim raporluydu gelince izinden şartların nasıl olduğunu bilmediğini söyledi. Önce değişken faizli dedi 3 yıl vade 3 yıl olur dedi. Oğlum ilgileniyor bu işlemlerimle oda mesaili işte çalıştığı için müşteri temsilcim yeteri kadar bilgi aktarmadı. 670 bin tl krediye karşılık 450 bin faiz çıktı %42 den kullandırdım diyor yalnız bu faiz ne 42 de ne de 62 de görünüyor. Mağdur oluyorum lütfen yardımcı olun. Ya kredi hesaplamasını o tarihte yeniden yapın. Ya da bana mantıklı tutarlı bir gerekçe söyleyin.
Tel:0552*****93

25 Kasım 2023 11:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Mart 11:51

Şikayetimle ilgili hiçbir şekilde dönüş olmadı zaten bir taksit de ödedik. Taksit haricinde trafik sigortası masrafı da çıkardılar. Daha önce sübvansiyonlu traktör kredisi kullandım 2016 da böyle bir şey yoktu iyice müşteriye dayadılar her şeyi.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 13:20

Ziraat Katılım Bankası Deprem Faiz Erteleme