Burak sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Kart Arızası Nedeniyle İptal

Ziraat Bankası Kart Arızası Nedeniyle İptal
28 Haziran 2024 14:49

Üç gün önce, 25/06/2024 tarihinde Ziraat Bankası tarafından kartımın "manyetik alan hatası" nedeniyle iptal edildiğine dair bir kısa mesaj aldım. Oysaki kartımda hiçbir arıza yok, mesajdan daha bir gün öncesine kadar temassız alışveriş yapabiliyor ve bu mesajı alana kadar para da çekebiliyor, kullanabiliyordum. Birçok şey için kullandığım kart tarafınızdan iptal edildiği için banka müşterisi olarak mağdur edilmiş oldum. Ayrıca şu anda haliyle para çekemiyorum ve ay sonunda kredi kartının ödemesi geliyor. Banka kartı da kredi kartı da iptal olmuşken, kredi kartının ödemesini yapmam ve nakit çekebilmem nasıl bekleniyor? Birkaç konuda beni ivedilikle aydınlatmanızı rica ederim:

a-Defalarca kez aradığım ve her yolu denediğim müşteri hizmetlerine neden ulaşamıyor, bağlanamıyor ve görüşemiyorum?

b-Yeni kartımın adresime gönderileceğine dair kısa mesaj aldım. Niçin kesin bir tarih verilmedi ve bu kart ne zaman elime ulaşacak?

c-Eğer kart iptal edilecek ve yenisi bana yollanacak ise, bankanız neden önceden benimle iletişime geçerek iptal etmeden evvel haber verip beni bilgilendirmiyor ve bir anda böyle bir mesaj yollayarak mağdur ediyor?

ç-Kartta hiçbir arıza (manyetik alan arızası da buna dahil) yokken, son kullanım tarihine de henüz 3 yıl varken; 8 yıldır kullandığım ve bir kez bile ödemesini asla geciktirmediğim sorunsuz bir kart neden iptal ediliyor? Üstelik 2022'den bu yana bankanız tarafından "Değerli müşterimiz, kullanımlarınızın değerlendirilmesi sonucunda limitiniz otomatik olarak artırılacaktır." mesajı ve farklı zamanlarda 3 kez otomatik limit artırımıyla (ki bunu siz otomatik olarak yapsanız da bana da uygun olduğu gerekçesiyle iptal etmedim) kartın limiti 144.100 TL'ye kadar artmış iken, 2016'dan beri dönem borcunu düzenli olarak ödediğim kartımı aciliyetle bana ulaştırmaz iseniz ödemesini nasıl gerçekleştireceğim?

Çıkarılacak yeni kart, eskisi gibi Mastercard yerine Troy olursa ve limiti de mevcut karttan (144.100) farklı miktarda olursa; bir kamu bankası olan Ziraat Bankası'nı tercih etmek yerine başka bir özel bankaya geçeceğimi, devamlı bir müşteriniz olarak üzülerek belirtmek isterim. Aciliyetle tarafıma dönüşünüzü ve bilgilendirmenizi bekliyorum.

İyi günler dilerim.

28 Haziran 2024 14:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Burak
Burak
30 Haziran 2024 23:38

Şikayetvar sitesinin feed back (geri bildirim) isteğine istinaden tekrar cevap yazma gereği duydum: "Markayı nasıl değerlendirirsiniz? " - Olumsuz Sitedeki diğer şikayetlere de göz attığımda bütün şikayetlere otomatik mesaj olarak 1 dakika içinde aynı cevabın verildiğini gördüm ve diğer müşteriler de dönüş yapılmadığını belirtmiş tıpkı içinde bulunduğum durum gibi. Tarafıma hâlâ ne bir arama yapılmış, ne bir elektronik posta ne de bir kısa mesaj gönderilmiş durumda. Ben de size ulaşamıyorum. Üzücü biçimde tüm şikayetlere verdiğiniz "aynı otomatik mesaj"ın tek gayesinin, "Müşterilerimizin problemleriyle ilgiliyiz ve sorunlarını çözüyoruz." intibası bırakmak olduğunu anladım. Maalesef bırakılmaya çalışılan izlenim gerçek dışı. Benim için olumsuz bir deneyim oldu. Saygılarımla, Müşteriniz

01 Temmuz 2024 16:40

Halil sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 08:56

08 Kasım 2024 15:58
Ziraat Bankası Kart İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Ziyaettin sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 22:33
Ziraat Bankası Kart İptali Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

22 Aralık 2023 11:02
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası İşlem Kısıtı İçin Şubeye Gitme Zorunluluğu Ve Dijital Bankacılık Hayal Kırıklığı!

29 Mayıs 2025 13:58

Ziraat Bankası Kategorileri