QNB Finansbank ATM'si Ziraat Bankası Hesabıma Yatırdığım Parayı Yuttu!

QNB Finansbank ATM'si Ziraat Bankası Hesabıma Yatırdığım Parayı Yuttu!
01 Ağustos 2024 21:41

Ziraat Bankası müşterisiyim. Bugün ATM'den para yatıracaktım. ATM'lerin olduğu bölümde Ziraat Bankası'nın ATM'sine yöneldim fakat çalışmadığı ve acelem olduğu için yanındaki QNB Finansbank ATM'sinden halledeyim dedim işimi. QNB Finansbank'taki ATM'de parayı yatırırken zaten ATM paranın ne kadar olduğunu sayacak varsaydım ve direkt koydum parayı. Arada 100 lira yamuk yerleştiğinden ATM parayı yırttı ve ikiye bölündü para tanımlanamadı diye uyarı verip paranın tamamını geri verdi. Tekrar denedim fakat parçalanan 100 liranın yarısı yine yatırdığım paraların arasında kaldı ve ATM bu sefer uzun süre bekletip para tanımlanamadığından işleminiz gerçekleşmedi diye uyarı verdi. Kartı iade etti ancak parayı komple yuttu. Hesabımı kontrol ettim para hesabıma yatmamış. Ziraat Bankası ile iletişime geçtim ancak itiraz için talep oluşturmamız gerektiğini ve tam olarak ne kadar para yatırdığımı söylemem gerektiğini söyledi. Aşağı yukarı bir şey söyledim talep oluşturdum ancak uyuşmazsa paranız iade edilmeyebilir şeklinde uyardı. Şimdi ben ATM'nin paramı yutabileceğini nereden bileyim ki parayı sayarak koyayım? Benim suçum ne, neden paramı geri alamama gibi bir risk var? Ben orada zaten ATM sayacak diye varsaydığımdan direkt koymuştum içine ve şu an para yok. İllaki QNB Finansbank'ta ne kadar yatırıldığı anlaşılıyordur. Ziraat Bankası'nın ve QNB Finansbank'ın bu sorunu acilen iletişime geçip çözmesini ve paramın hesabıma iade edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde iki bankadaki hesabımı da kapatacağım.

01 Ağustos 2024 21:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Adil sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 18:02

14 Haziran 2024 14:44
Türkiye Ziraat Bankası ATM Mağduriyeti

13 Aralık 2024 14:19
Baris sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 23:40
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 20:50
Halkbank ATM'sinde Ziraat Bankası Paramı Yuttu