Utku sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 14:41

Merhabalar,
Bankanızın 60407686 müşteri numaralı yeni bir kullanıcısıyım. Hepsiburada'ya özel reklam ve kampanyalarınızdan esinlenerek, düğün sürecinde bir kişi olarak avantajlarından faydalanmak adına Yapı Kredi Kredi Kartı müşterisi olma adımı attım. Sonu **** 1636 ile biten kredi kartı tarafıma iletildi fakat 5.000TL limitli kredi kartı cüzdanımda taşımaya değmeyecek kadar değersiz bir durumda bekliyor. 1 hafta önce bir TV aldım bu bile 41.000TL'dir. Ülkede ki enflasyon, fiyatlandırma göz önüne alındığında sanırım 5000 TL yeni bir ev toplayan/düzen birey için oldukça komik. Hepsiburada üzerinden güzel alışverişlerim olacak ek olarak bu kampanyadan faydalanmak istiyorum elbette. 06.03.2024 tarihinde diğer bir banka tarafıma çok daha fazla bir miktar limit tanımladı ben reddettim. Avantajı olmayan bir kartı kullanmak istemiyorum. Kartlarını düzenli ödeyen, para giriş çıkışı olan ve borsada yatırımları olan bir müşteriyim. Sizlerle bu süreçte müşteri ilişkisi kurmak / kartınızı kullanmak istiyorum. Bu konuda ki talebimi değerlendirmenizi rica ediyorum. Aktif bir kullanıcı olmak isterken, kartı kırıp kenara bırakmış bir müşteri olmak istemem. Umarım güzel bir süreç geçiririz.

İlgilerinize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
İyi hafta sonları.

23 Mayıs 2024 17:04
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 12:32
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankasının İş Bilmezliği

25 Haziran 2024 10:35
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartıma Yatırdığım Fazla Bakiyenin İadesi Yapılmadı Ve Alışveriş Kredisi İptal Edilmiyor

17 Ekim 2025 19:17
Yapı Kredi Bankası Kategorileri