06 Şubat 2024 09:42

Sayın Yapı Kredi Yetkilileri,

Ben ilk defa Yapı Kredi müşterisi olarak, 15.000 TL %0 Faizli Taksitli Nakit Avans Fırsatından yararlanmak istiyordum. İlgili kampanyadan yararlanmak amacıyla başvuruda bulunmak için öncelikle internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurdum. Ancak, işlem sırasında 'Hata (şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz -nrwse:20043)' hatası alarak başvurumu tamamlayamadım. Bu durumu 25 Ocak tarihinde saat 09:00'da yaşadım.

Hemen ardından mobil uygulama üzerinden başvurumu tekrar denedim. Ancak, bu sefer de başvurunun belirli bir aşamasında 'Hata, işleminize devam edilememektedir. Detaylı bilgi için size en yakın Yapı Kredi şubesine ziyaret edebilirsiniz' şeklinde bir hata aldım. Mobil başvurudaki bu sorunla 25 Ocak tarihinde saat 09:07'de karşılaştım.

Sorunun çözümü için en yakın Yapı Kredi şubesine, Sakarya/Adapazarı şubesine gittim ve U*** Bey ile görüştüm. Durumu kendisine aktardım ve bu kampanyadan yararlanmak istediğimi belirttim. Ancak, hem internet sitesi hem de mobil uygulama üzerinden yaşadığım hatalar nedeniyle başvurumu gerçekleştiremediğimi ifade ettim. U*** Bey'in yönlendirmesi üzerine, kredi kartı başvurusunu şubede tamamladım. Kartım 29 Ocak tarihinde elime geçti ve şifremi oluşturdum. Ancak, şu ana kadar söz konusu kampanya tanımlanmış değildir.

Bu noktada, sorunumun çözülmesi için yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. Konuyla ilgili bir çözüm bulunması ve söz verilen avantajlardan yararlanmam için gereken işlemlerin acilen gerçekleştirilmesini talep ediyorum.

Konuyla ilgili dikkatiniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 14:46
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 16:02

30 Ocak 2024 00:16