Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Etimesgut Şubesinde Haksız Muamele!

13 Ağustos 2024 14:54

3 yıldır maaşımı Yapı Kredi Etimesgut Şubesinden almaktayım. Kredi notum iyi değil, açık icralarım vardı, hepsini kapattım. 1000 TL'lik kredi kartı verin dedim, hep reddedildi. Verilen cevap, 'puanınızın düzelmesi için böyle bir çalışmamız yok' denildi. Maaş ek hesap bile açmıyorlar. Maaşımı Yapı Kredi'den almama rağmen, adamına göre muamele yapılıyor bu bankada. Açık icrası olan adama kredi kullandırıyorlar, bizzat şahidim. Müdür yetkisi bilmem ne. Umarım artık sizden maaşımızı çeker, çalıştığım firma bu yüzden 1 TL bile bırakmıyorum hesabımda. İlgili kişiler artık bu işe bir el atın, denetleyin. Kime ne vermişler bakın, kaç tane icralık olup kredi kullanan var acaba? Bir banka ki, bilgilerimiz bile güncel değil. Takmışlar yüzlerine basmakalıp bir şeyler, etrafa bakmaya, ilgilenmeye tenezzülleri bile yok.

Nurullah
Nurullah
13 Ağustos 2024 14:58

İlgisiz ve alakasız oolduğunuz buradan belli maas bile 12400 de kalmış

Şikayeti Çözüldü

Hayatımda bu kadar deneyimsiz müşteri memnunyetsizcalışan banka görmedim para t. C. Numaramla yatmış sen kimsin havuzunda tutuyorsun sakın yapı krediye maas taşımayın

Şikayeti Çözüldü

Yapı Kredi bankasına emekli maaşınızı taşımayın. İstanbul baglarbaşı şubesi çalışanları çok saygısız ve 2012den beri aldığım yetim maaşımı havuzda tutuyorlar emekli mas hesabım olduğu halde maaşımı yaptırmıyorlar bu bankayla çalışma yın

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 03:46
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 10:14

Yapı Kredi'de İletişim Ve Hizmet Sorunları