Alibey sonuçtan memnun değil

Alibey
20 Mart 2024 11:07

Mağazalarınız da sağlık ve kozmetik ürünler sattığınızın farkında mısınız? Yok değilseniz, farkında olun artık. Neden mağazalarınızın içinde başıboş köpekler yatıyor. Kozmetik ürün satan yerler barınak mı? Çalışanlarınız insan sağlığını dikkate alınmayacak kadar bilinçsiz mi? Kaç tane mağazanız da denk geldim, kozmetik ürünler arasında başıboş köpekler yatıyor. O köpeklerin dışkısı, idrarı, nefesinden çıkan bakterileri, kılı tüyü sattığınız ürünle beraber müşteriye yapışıp hasta edip belki de ölümüne sebep olursa iyimi olacak. Kim sorumlu olacak. Ayrıca insan öldükten sonra sorumlu olsanız ne olur olmasanız ne olur. Mağaza içinde başıboş köpeğin ne işi var arkadaş. Hayvan severlik değil bu yapılan, sorumsuzluk. Ben de atıma bineyim öyle gireyim mağazaya. Keçi koyun la gireyim, daha zararsız hayvan neticede. İçeride lağım fareleri, hamam böceği de gezsin. Çalışanlarınız insan sağlığını tehlikeye atmaktan bir gün yargılanabilir.
Eskişehir Y***** B********* Bulvarı, Köfteci Yusuf'un yanındaki Watsons mağazası içinde başıboş köpekler yatıyor.
Eskişehir tramvay Çarşı durağının yanındaki Watsons mağazasının içinde başıboş köpekler yatıyor. Resimleri de atıyorum.

29 Mayıs 2024 11:06

Eskişehir Tepebaşı yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzerinde bulunan Watsons kozmetik ürünleri satan mağaza, içeride başıboş köpek yatırıyor ve bunun bilerek isteyerek yapıyorlar. Siz sağlık ürünü satan kuruluşsunuz, neden içeride başıboş köpek yatıyor. Neden müşterilerinize bu sağlıksız durumu yaşatıyorsunuz. Bu cüret çalışanlarınıza nereden geliyor. Belediye görevlileri gelip uyarıyor, ama mağaza çalışanı inatla bu köpek burda yatacak diyor. İnsanların sağlığı ile oynamak kimin haddine, köpek salyasındaki parazit ve köpek tüyü bir insanın hayatına ölmesine sebep olabilir. Ürünlerinizin üstünde bu salya kalıntıları olmama gibi durum yok. Daha önce de bu mağazayı şikayet ettik, aradınız dediniz ki efendim gerekli uyarılar yapılacak. Hiçbir şey yaptığınız yok. O çalışanları koymadığınız ve yeni gelenlere içeride köpek olmayacağını söylemediğiniz sürece, sizler hiçbir şey yapmazsınız. Watsons kozmetik ürünleri satmayı bıraksın, köpek barınakları kursun, bu çalışanlar orada çalışmayı kabul edecek mi bakalım. Birinin çocuğunu mağaza içinde ısırsa, çocuğun annesi babası oradaki sebep olanlara ne yapar tahmin edebiliyor musunuz? Kimse canını, ailesinin sağlığını sokakta bulmadı. Bahsi geçen mağazanın 28 Mayıs 2024 kamera kayıtlarına bakın.

26 Mart 2024 14:56

Hiçbir gelişme olmadı. Sadece boş boş aradılar. Konuyla ilgili gereken yapılacak deyip durdular. Aradıkları günün akşamı aynı yerde yine başıboş köpek yatıyordu. Halkın sağlığı umurlarında da değil. Watsons kendisi, içeride başıboş köpekler yatırın demiyorsa, kesinlikle çalışanların bu firmaya karşı niyetleri iyi değil. Firmanın kimliğini kötülemek den başka bir şey değil yaptıkları. Kozmetik ürünler arasında başıboş köpek ne arıyor. Neden içeride yatıyor. Orası barınak mı, kulübemi? Salyası kılı biti ürünlere yapışıp, müşteriyi hasta edebilir. Bu hayvan severlik değil. Halkın sağlığı tehdit ediliyor. Watsons Yönetim bu konu hakkında asla bir şey yapmıyor. Çalışanlar keyfine göre, içeride başıboş köpek yatırıyor.

Ek
20 Mart 2024 11:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Alibey G. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Doktorlar Caddesi Kaba Anlayışız Personelleri

Rüya
09 Mart 2024 20:44
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
20 Aralık 2024 15:12
"İlginiz için çok teşekkür ediyorum"

Merve
19 Nisan 2025 20:02
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Şubesinde Fotoğraf Çekme Krizi Ve Personel Tavrı

21 Kasım 2024 00:09