Sena sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Şubesinde Fotoğraf Çekme Krizi Ve Personel Tavrı

21 Kasım 2024 00:09

Watsons Meşrutiyet şubesine kız arkadaşımla girdik. Birkaç tane ürüne baktık ardından arkadaşım aynada fotoğraf çekinelim dedi. Bunu duyan g... Adında bayan personel fotoğraf çekinmek yasak dedi. Biz şok olduk çünkü ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Normalde mağazalar reklamını yapmak için kendileri ayna koyar süsler insanlar fotoğraf çeksin diye. Sonra erkek personel bayan personelin yanına geldi. Fısıldayarak niye öyle bir şey dedin ki ne alaka tarzında bir şey söyledi. Bayan personel bugün bölge müdür geldi. Uyardı ya fotoğraf çekinmek yasak diye falan dedi. Ben de ısrarla emin misiniz dedim ilk defa böyle bir şeyler karşılaşıyorum dedim tavrı üslubu çok çirkindi. Adını sordum ne yapacaksınız adımı diye çıkıştı bende yaka kartınızda yazıyor zaten tamam deyip ürünlerinize dahi bakmadan mağazadan çıktık. Bu şubenin şikayetlerine baktım herkes aynı kişiden şikayetçi. Gereği neyse o yapılsın lütfen. Bende zamanında kozmetik mağazasında çalıştım. Bir gün bile müşteriye böyle davranmadım

21 Kasım 2024 09:02 (Şikayetten 8 saat sonra)
21 Kasım 2024 10:15

18 Şubat 2024 23:12
Ecrin sonuçtan çok memnun

Ecrin
01 Mart 2025 23:17
"Telefon görüşmesi için teşekkürler"
Eda sonuçtan memnun

25 Ağustos 2025 12:07