Vodafone Net Vodafone Ve TurkNet Geçiş İşlemleri

30 Aralık 2023 15:42

Vodafone evde internet abonesiyken TurkNet'e geçiş yaptım. Geçiş sırasında TurkNet, altyapının değişmediğini ve fiber modem olduğu için modemin mülkiyetinin kendilerine geçeceğini, bu nedenle Vodafone'a iade edilmemesi gerektiğini belirtti. Geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra Vodafone tarafından modemin iade edilmesi gerektiğine dair bir mesaj aldım. Bunun üzerine TurkNet'e başvurarak, modemin mülkiyetinin onlara geçtiğine dair bilgi ve yazıyı ilettim. Ancak her defasında, sanki otomatik bir yanıt gibi, modemi göndermem gerektiği tekrarlandı. İlgili modemin seri numarasını bile vermem rağmen, bu konuda net bir cevap alamadım. Bir modemin birden fazla sahibi olup olmadığını anlamış değilim. Sonuç olarak, iki firma da net bir sonuç vermekte başarısız oldu.

30 Aralık 2023 15:57 (Şikayetten 15 dakika sonra)
30 Aralık 2023 16:06

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Ali
Ali
30 Aralık 2023 16:16

Konu ile ilgili istenen belgeleri Vodafone ait söylenen mail adresine gönderdim. Sorunun çözülmesini bekliyorum.

Modem Sahipliği Belirsizliğiyle Müşteri Mağduriyeti

22 Temmuz 2025 21:41