Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Net Vodafone Ev İnternetinde Modem Ücreti Sorunu Ve İptal Zorluğu

Vodafone Net Vodafone Ev İnternetinde Modem Ücreti Sorunu Ve İptal Zorluğu
08 Ağustos 2024 17:27

Vodafone ev interneti bağlatmak için başvuruda bulunduk, modem ücretsiz olduğunu söylediler. Tamam dedik, sonrasında gelen mesajda ek olarak 90₺ her ay 12 ay boyunca modem ücreti kesilecek diye mesaj geldi ve iptal etme kararı aldık ama Vodafone'a kimseye ulaşamıyoruz. İptalimizi yapamıyoruz, yaptıkları hatayı düzeltmiyorlar ve bizi mağdur ettiler. Müşteri hizmetleri bize destek olmuyor ve yapılan hatayı düzeltmiyorlar. Hemen acilen dönüş yapılmasını istiyorum.

08 Ağustos 2024 19:29 (Şikayetten 2 saat sonra)
09 Ağustos 2024 20:56

9 gün olacak halen internet yok. Ne arayan ne soran. İptal de etmiyorsunuz başka bakalım. Diğer operatörlerden hata geliyor sizlerden dolayı. Lütfen bir an su sorunu çözelim

10 Ağustos 2024 20:21

Bu nasıl bir süreç neden iptal etmiyorsunuz e-devlete girdim aktif görünüyor ben imza sözleşme hiçbir şey yapmadım nasıl abone yaparsınız beni bu durumu daha farklı yerlere taşıyacağım doğru Düzgün yapılan hatayıda düzeltmiyorsunuz 10 gündür rezil ettiniz bizi dediğiniz tek şey sizi arayacaklar arıyorlar çözüm yok şakamı ya bu yaşadığımız süreç

14 Ağustos 2024 12:22

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

18 Ekim 2024 16:25
Selin sonuçtan çok memnun