01 Kasım 2023 14:42

Vodafone evde internet Fiber kullanıcısıyım yaklaşık 3-4 yıldır sizden fiber internet hizmeti alıyorum. Xbox ım var ve modemin dibinde çok kısa bir ethernet kablosuyla bağlı. Sorun şu ki açık nat bağlantısı
veremiyorsunuz. Çift nat sorunu nat türü en iyi ihtimalle orta oluyor. Xbox un sitesinde önerdiği yolların hepsini denedim sorun maalesef düzelmiyor. Bu sorun neye sebep oluyor multiplayer veya rekabetçi oyunlarda yüksek gecikme dolayısıyla keyif kaçırıyor.
Aynı bölgede fiber altyapı size ait. Konsol üzerinden yaptığım testlerde ki birkaçına ekibinizde şahit oldu yüksek ping değerleri alıyorum 99 87 en düşük 65ms altına nedense düşmüyor bu sorunu şikayet edeli destek isteyeli 2 yıldan fazla zaman oldu. Ekip geldi
evet değerler normal değil böyle bir sorun var dendi. 1 hafta sonra düzelir dendi ileteceğiz dendi onca Zaman geçti çözüm yok modemi daha güncel versiyonla değiştirdik yok. Ben anlayamıyorum nasıl oluyorsa Sizden teknolojik anlamda geride olan Türk Telekom'un
DSL bakır kablo telefon hattı üzerinden olan internetinde bu sorun yaşanmıyor da ışık hızında fiberde yaşanıyor. Nasıl oluyor da onlarda olan basit bir bağlantı sorunu sizde çözülmüyor 15 yıl önce ben bu ping değerlerini almıyordum 8megabit internetle.
Bana bu konuda en son ısrarlarımla bu mail adresine durumu yazın dendi.
Lütfen ben bıktım yardımcı olun şu sorunu çözelim. Ben Vodafone u kurumsal bir firma olduğunu bu sorunu sizin bir çırpıda çözebileceğinizi bilmek ve görmek istiyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

n********@vodafone.com cevabı

139095359 numaralı çağrınızda güncelleme yapılmıştır.

Değerli Müşterimiz İletmiş olduğunuz konuya istinaden inceleme yapılmıştır çift oturum (nat ) sorunu görüntülenmemiştir konu ile ilgili çağrı merkezimizden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Gelelim sonuca

Ekte olan fotoğraflar bu mail öncesinde gönderildi ve o zaman biz yalan söylüyoruz bu fotoğrafta Halüsinasyon.

27 Kasım 2023 11:06 (Şikayetten 25 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler başlatılmıştır. Şikayetiniz ilgili ekiplerimize iletilmiş olup, çözümlendiğinde tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

11 Aralık 2024 22:25
Vodafone Net Fiber'de Yoğun Saatlerde Paket Kaybı Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 08:20

07 Kasım 2023 09:23