Mesut sonuçtan memnun

Vodafone Fiber İnternet Modem Arayüzü

01 Nisan 2023 01:14
Mesut'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bugün Vodafone abonesi olarak ilk günüm. Ekipler tarafından modem kurulumu tamamlandıktan sonra modem arayüzüne girmeye çalışıyorum fakat erişim sağlayamıyorum.
Kullanıcı adı ve şifre modemin arka yüzünde yer almaktadır diye bilgi var fakat verilen bilgileri doğru girmeme rağmen yinede arayüze bağlanamıyorum. İlk günden böyle bir problemle karşı karşıya kalmak çok can sıkıcı. Farklı operatörde sorun yaşadığım için internetimi değiştirdim fakat ilk günden hayal kırıklığı içerisindeyim. Müşteri hizmetlerini arıyorum teknik destek olacak kimse yok resetleyin giriş yaparsınız deyip geçiştiriyorlar benim bu sorunumu kim çözecek acaba merak ediyorum ilgili kişilere buradan sesleniyorum bu konu hakkında bir çok kişi şikayet etmiş beceremiyorsanız insanlarla dalga geçmeyin bari. Acil olarak bu sorunumun çözülmesi konusunda destek bekliyorum Vodafone

01 Nisan 2023 09:27 (Şikayetten 8 saat sonra)
01 Nisan 2023 15:38

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

01 Nisan 2023 17:42

Görüşme sağlandı bana modem kullanıcı şifre verildi fakat verilen bilgileri girdiğimde hala erişim sağlayamıyorum sorunum devam etmektedir.

24 Mayıs 2023 11:43

Teşekkürler