Aykut sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 15:26

26.09.1989 tarihinde TV+ sitesi üzerinden yıllık aboneliği satın aldım "TV+ Premium üyeliğine yıllık pakette 959,99TL / yıl veya aylık pakette 129,99TL / ay seçenekleriyle sahip olabilirsiniz." 02.10.2024 tarihide dahil olmak üzere problemsiz olarak kullandık. Bundan önce 2 sene boyunda kardeşim kendi hesabını kullandı hiçbir problem yoktu, o gittiği için annemin hattına satın aldık fakat 1 hafta dolmadan TV+ yaptığı hizmetin hatalarının tespitini sunamıyor. Ulaşmadığım müşteri temsilcisi veya servis kalmadı çözüm sunamadılar. TV den açmak için link ve kod geliyor. Giriyorum hatalar veriyor. TV+ a uygulamadan girip bakayım diyorum telefondan onda da VPN varmış gibi hata veriyor. Müşteri hizmetlerinin bilgisi hiçbir şekilde yok o ona gönderiyor o ona şaka gibi. Hatanın sistemsel bir problem olduğunu ben belirtiyorum. Allah'tan bilgisiz biri değilim. Anlayabiliyorum yoksa uğraş ki uğraş. Hatta buna rağmen 3 saattir uğraşıyorum çözüm yok. En son bir temsilci ile tüketici şikayetine birlikte şikayet oluşturduk. Ben satın aldığım üyeliğin düzeltilmesini aksi halde kendilerinin bile tespit edip düzeltemedikleri kusurdan dolayı ücretsiz fesih istiyorum. 101-5071826229 bu hata kodunu yıllar içinde birçok kişi de raporlamış çözümünüz yoksa uğraştırmayın iptal edin aboneliği.

04 Ekim 2024 15:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

05 Ekim 2024 08:18

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 09:59

24 Aralık 2023 01:36
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

TV+ Üyelik İptali Ve İade Sorunu

21 Şubat 2025 12:10