Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Türk Havayolları Bavulların Bir Sonraki Gün Gelmesi Üstüne Azarlamak.

Türk Havayolları Bavulların Bir Sonraki Gün Gelmesi Üstüne Azarlamak.
23 Temmuz 2024 20:45

Türk Hava Yolları TK2649
23/08/2024
15.30 Bingöl-İstanbul seferini gerçekleştiren uçaktaki yolcuların tamamına ait olan eşya, valiz vb. şeylerin Bingöl Havaalanı'nda bırakıldığını, İstanbul'a getirilmediğini valizlerimizi almak için dönen bant önünde beklerken öğrendik. Yetkililer tarafından adres bilgisi istenerek bir sonraki gün adreslere teslim edileceği söylendi ancak valiz çanta içerisinde uzun süre bekletilemeyecek gıda ürünleri bulunmakta. İstanbul Havalimanı yetkililerine derdimizi anlattığımız halde bir muhatap bulamadık. Üstüne yetmezmiş gibi info yanında bulunan ankesörlü telefon aracılığı ile kayıp eşya bürosunu arayarak sorunumuzu dile getirdik. Karşımızda bulunan yetkili bağırıp çağırarak şahsımı azarlayıcı bir biçimde 'Neden burayı arıyorsunuz? Sabahtan beri 600 kişi aradı, banane sizin derdinizden, aramayın burayı' diyerek bağıra çağıra konuşmuştur. Ailemizin seyahatten dönüşünün verdiği mutluluğa gölge düşürmüş, ahlak kurallarını aşmıştır. Bir muhatap bulamadığımız için mecburi olarak yolcularla birlikte havaalanından ayrılmak zorunda kaldık. İlk önce valizlerimizin bir sonraki gün gelecek oluşunu, ikinci olarak ise yetkili personelin gerektiği şekilde cezalandırılmasını istiyor, talep ediyorum. Bizler Türk Hava Yolları firmasına güvenerek kendimizin, ailemizin, sevdiklerimizin canlarını ve mallarını emanet etmekteyiz. Bu olayın gerçekleşmesi biz yolcuları derinden üzmüş ve bir daha Türk Hava Yolları firması ile seyahat etmeme isteği doğurmuştur. Yetkilileri acilen görevini yerine getirmeye, biz yolcuların sorunlarını direkt olarak gidermeye davet ediyorum.

24 Temmuz 2024 15:15

THY tarafından halen bir bilgi paylaşımı yapılmadı bagajlarımız adresimize ulaşmadı durumu hakkında bilgi sahibi değiliz kaliteli ve prestijli bir havayolu şirketi olarak bildiğimiz THY bu kader amatör ve tepkisiz ilgisiz olması inanılır gibi değil yolcu haklarını ihlal eden ve sorunsuzca muamelede bulunan bir şirket olmuştur apaçık belli v ortadadır.!

25 Temmuz 2024 19:44

THY kayıp eşya kayıt ve raporlama esnasında rapora soy, ad adres ve bagaj adedi sisteme yanlış girilmiş ve belge eksik olarak çıkarılmıştır bilgileri tekrar THY kayıp eşya bürosunu arayarak yeniden düzenlenmesini bizzat kendimiz yapmak durumunda kaldık.

25 Temmuz 2024 19:51

THY tarafınca bagajların İstanbul havaalanına ulaştığını kendimiz arayarak öğrendik ancak kargonun gecikme ihtimalini öngörerek İstanbul havaalanından kendimiz teslim alabileceğimizi bildirdik bu isteğimize müteakip THY kayıp eşya bürosu çalışanı tarafından 25.07.2024 tarihinde kargoya teslim edildiğini ve aynı gün içerisinde adrese kesinlikle teslim edileceği söylendi ancak mesai saatinin bitmiş olması ve bagajlarımızın halen adresimize teslim edilmediğini maalesef bildiriyorum müşteri temsilcisi ile yaptığım son görüşmeye güvenerek bagajlarımızı teslim almaya kendimiz gidemedik ve halen bekliyoruz mağduriyetimiz kat kat artmıştır Türk havayolları nı acilen görevini yapmaya davet ediyorum.

26 Temmuz 2024 03:04

26.07.2024 saat 02.30, da kargo tarafından bagajlar teslim edildiler adresimize lakin durum içler acısı gıdaların tamamı çöpe atılmak zorunda kaldı yazıklar olsun bize bu durumu yaşatan yetkililere.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
16 Temmuz 2024 21:39

Enes
09 Ekim 2023 15:52
THY Valizimi Kırdı Ve 1.5 Aydır Dönüş Yapmıyor Ve Mağdur Ediyorlar!
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
11 Eylül 2023 11:32
Türk Hava Yolları Valiz Kaybımın Bedelini Ödemiyor!
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
25 Ağustos 2023 21:45
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
31 Temmuz 2023 19:38