Kardelen
01 Şubat 2024 10:00

Türk Hava Yolları ile yaptığım seyahatte hiçbir problemi olmamasına rağmen Lefkoşa Ercan Havaalanında valizime hasar kaydı girilmiş ve daha sonra İstanbul Havaalanında valizimi teslim aldığımda çekçek kısmı, tutacak kısmı ve alt kısmı kırılmıştı. Valizimi öyle görür görmez hemen ofis bölümlerine gittim. Arkadaşlar valizime hasar kaydı girildiğini söylediler, ki valizimin hiçbir sorunu yoktu ve o güne ait, uçuş yapmadan önce valizimin sapasağlam fotoğrafları mevcuttu. Havaalanında ki arkadaşlara da gösterdim o fotoğrafları onlarda haksız yere hasar kaydı girildiğini fakat kendilerinin şu an bir şey yapamadıklarını ve mail yoluyla iletişime geçip dilekçe oluşturmamı söylediler. Bende öyle yaptım, hatta 3-4 kere Türk Havayolları ile telefonla iletişime geçtim, fakat dilekçem reddedilmiş. Sebebi ise valizime hasar kaydı girildiği için. Arkadaşlara defalarca söyledim valizimin hiçbir sorunu yoktu ki zaten aldığım şekilde seyahat etmem mümkün değildi. Kamera kaydına bakılmasını istedim çünkü büyük bir haksızlık bu yapılan. Böyle büyük bir firmanın bu haksızlığını kesinlikle kabul etmiyorum. Bu arada biz 16-17 kişilik bir grup olarak seyahat ettik ve bir arkadaşımın valizini son anda buldular, diğer arkadaşımın valizini daha yeni almasına rağmen 2 yerinde büyük hasarlar vardı. Faturası vs her şeyi olduğu için yardım sağladılar. Ayrıca İstanbul havaalanında ki arkadaşlar Ercan havaalanında böyle şeylerin olduğunu da belirttiler. Umarım yapılan bu hata bir an evvel düzeltilir. Ben hakkımı sonuna kadar arayacağım çünkü.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
04 Ocak 2024 16:44
THY Hasarlı Bagaj Hatasını Düzeltmiyor

Tuğba
10 Nisan 2025 10:11
turk-hava-yollarinda-valiz-hasari-sorumluluk-reddi-7.pdf
Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

Yagmur
31 Mart 2024 12:56