Hanım sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Bilet

Hanım
14 Ağustos 2023 19:51

Türk hava yollarından aldığım 13.08.2023 tarihli sabah 07.40 saatli VY73GM rezervasyon kodlu uçuşum hava alanında 1 saat önceden olamama rağmen birkaç konturun açık olması ve yoğunluktan dolayı uçuşuma yarım saat kala check-in yapmadılar. Bu uçuş kapanmış deyip beni satış ofisine yönlendirdiler ve benim gibi bir çok kişi vardı. Orada şikeydi olmama rağmen çalışanlar yapabilecek bir şey kurallara uymamışsınız gibi umursamaz tavırlarla cevaplar verdiler. Bileti iptal ederlerse 88 TL gibi gülünç bir fiyata alacağımızı şöyledirler. Benden önceki insanların kimisi aldığımız biletin fazlasına yeni tarihli uçuş aldı kimisi sinirlenip bileti yakıp gittiler. Bende mesaide olmam gerektiği için aldığım biletin fazlasına yeni bir bilet aldım. Rezervasyon kodu aynı olan bir bilet aldım 992 TL ödedim. Tabi maddi zarar yanında manevi zararlarına bayağı oldu havaalanında dolandım durdum tekrar yollara düştüm. Hee zaman aldığım firma ve uçuş saatleri bu sefer böyle bir sıkıntı çıkardı. Türk hava yoklarına yakışmayan davranışlar. Ben ve bir çok insan sorun yaşadı bu durumun giderilmesini istiyorum. Şikayetçiyim. Bir daha gerekirse Türk hava yollarını kullanmam.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
16 Temmuz 2025 10:46

22 Mayıs 2025 10:59

Pasaport Süresi Nedeniyle Uçağa Alınmama Ve Haksız Ekstra Ücretler

Burhaneddin
16 Mayıs 2025 18:30
Harun sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuş İptali Nedeniyle Eşimin İş Başlangıcı Fazla Masrafla Karşılaştı

Harun
24 Ocak 01:57
thy-ucus-iptali-nedeniyle-esimin-is-baslangici-fazla-masrafla-karsilasti-1.jpg
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Gidiş Uçuşu Nedeniyle Dönüş Biletimin İptal Edilip Tekrar Satılması

Ercan
23 Mayıs 2025 16:09