THY'de Biletim Var Ama Koltuk Yokmuş

Bengüsu
14 Temmuz 2024 15:36

THY’den bir hafta öncesinden uçak bileti aldım. Online check-in yapmak istedim ancak uygun koltuk bulunamadığı söylendi. Anlamak gerçekten çok zor. Parasını verdiğim uçakta bana uygun koltuk yokmuş. Meğer uçak şirketi para kazanabilmek için overbooking adı altında koltuk sayısından fazla bilet satıyormuş. Olmayan koltukları insanlara parayla satıyorlarmış. Bu strateji ellerinde patlayınca da insanları hiç utanmadan, arlanmadan, vicdan azabı bile çekmeden şak diye exit koltuğuna yönlendirebiliyorlar. İnsanlar biraz fazla para kazansın diye bana exit'a koltuk verdiler. Ben oradaki hiçbir yolcudan daha az bir ücret ödemedim. Onların ne kadar hakkı varsa benim de o kadar hakkım var. Bu yaşanılanı asla doğru bulmuyorum. İnsanları zor durumda bırakarak para kazanmak eylemine de overbooking demeyin lütfen. Bu dünyada bu şekilde para kazanmayı herkes biliyor. Sadece bazıları insanlığından bu yola başvurmuyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

THY Fazla Bilet Satışıyla Yolcuları Mağdur Ediyor

28 Haziran 15:20
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
24 Ağustos 2023 12:10
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları'nın Online Check-in Engeli ve Bilet Satış Politikası Mağduriyeti

Yasemin
05 Ekim 2024 09:35

Muharrem
24 Ağustos 12:03
Online Check-in Sorunu Nedeniyle Mağduriyet Ve İlgisizlik
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

THY Business Bilet Mağduriyeti

Bülent