THY Yolcu Mağduriyeti Uçağa Bindirmediler

Ramazan
10 Mart 2024 04:16

Merhaba 9 Mart 2:25 de İstanbul/Meksika ya biletim vardı ayın 31 inde ise dönüş biletim vardı. Havalimanına geldim bilet kartı aldım pasaport damgası vuruldu arama kontrolünden geçtim en son uçak kapısına geldiğimde özel güvenlik görevlileri tarafından kapıda kontrol yapılıyordu ve benim bütün evraklarımın eksiksiz olmasına rağmen uçağa bindirmediler. Evraklarım gidiş dönüş bileti, e vize, otel rezervasyonu ödemesi yapılmış makbuzuyla birlikte. Ayrıca özel bir klinik de doktor randevum vardı bütün bunlara rağmen uçağa bindirmediler tutanak tutturmak istedim yapmadılar hiçbir şekilde gerekçeleri yoktu. Yaptıklarının kanun dışı olduğunu düşünüyorum. Yabancı insanların önünde benim gibi onlarca Türk vatandaşlarını mağdur ettiler ve komik duruma düşürüldük. THY destek ofisine gittiğimde bana müşteri hizmetleri numarası vererek aramamı söyledi. Aradığımda kimse yardımcı olmadı sonra bileti açığa aldırttık ve eve döndük hala daha biletin iadesini alıp alamayacağımız meçhul.

Fatih

Ramazan merhaba Meksika'dan davetiye mektubu olanlarıda aynı şekilde uçağa almıyorlar mı? Kız arkadaşımın davetiyesi var ve yaşadığın sorunu yasamaktan endişeliyim. Senin yaşadığın durum için üzüldüm geçmiş olsun. Onca emek ve parayı bu şekilde hiç etmeleri çok üzücü

Ramazan

Oradaki özel güvenlik görevlileri çok kaba e vize değil normal etiketli vizen olsa dahi almıyorlar oradaki yetkili güvenlik bana şunu söyledi schengen vizeniz varsa gidebilirsiniz başka türlü gidemezsiniz yani senin davetiyen olsa da çok bir işe yaramıyor

THY Uçuş Reddi Ve Görevli Tavrı Şikayeti

Evrim
25 Eylül 2024 17:36

Uçuş Deneyimimde Karşılaştığım Sorunlar Ve Çözüm Arayışım

Ceylin
03 Nisan 14:34
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş Engeli Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

02 Aralık 2024 10:02