Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

THY Ve Özen Güvenlik Mağduriyeti

27 Temmuz 2024 14:41

TK 0339 Columbia Bogota uçuşuna hiçbir eksiğim olmamasına rağmen arkadaşımla alınmadık. Ayrıca biz bileti aynı fiyat olduğu için ekstra Azerbaycan'dan göreceğimiz için Azerbaycan'dan aldık. Buradaki özen güvenlik kişisi saygısız ve bizi küçük gören tavırlarıyla bilet ve evraklarımızı uzun süre inceledikten sonra resmen bir açık bulmak için göndermeyeyim diye bakıyordu. Bulamayınca hiçbir mazeret sunmadan bizi uçuşa almadı. Para iadesi aldık ama ben ve arkadaşım küçük görüldü ve aşağılandık. Mahkemede hakkımızı zaten arayacağız ama THY ve özen güvenliği kınıyorum. Ayrıca Türkiye'de yaşamamıza rağmen bizi para iadesi için tekrar ücretsiz Azerbaycan'a gönderdiler. Sonra orada buraya gelmenize gerek yoktu deyip bizi tekrar Türkiye'ye geri gönderdiler. Bizi tekrar mağdur ettiler. Resmen iki günümüz uçakta geçti. Bitti mi? Hayır, bitmedi. Biz Azerbaycan'a gittik, bavullarımız gelmemiş. Çok yorgun olduğumuz için bir gece Azerbaycan'da kalmak, sabah gitmek istedik. Bavullarımız da gelecek denildi. Ertesi gün 11:45 İstanbul uçuşuna bilet verildi. Ücretsiz ama benim bavulum gelmiş, arkadaşımın bavulu gelmemiş. İstanbul'da denildi. İstanbul'a geldiğimizde ise bavul tekrar Azerbaycan'a gitmiş. Şu an bavul kayıp. Not: Bakü THY yetkilisine çok teşekkür ederim. Bize çok yardımcı oldu. Bu olaydaki tek iyi kişi.

07 Ağustos 2024 15:23

Hiçbir Geri dönüş olmadı

Hasan
06 Eylül 2023 18:33
THY İstanbul Aktarmalı Rize-İzmir Uçuşumuzda Bavulumuzu Kaybetti.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 14:54
THY İle Moskova'da Mağduriyet: Yanlış İniş Ve Yetersiz Tazminat
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
20 Kasım 2023 15:57
Naci sonuçtan hiç memnun değil

Naci
30 Nisan 2024 21:40