THY Tazminat İadesi (Fazla Rezervasyon Ve Uçağa Kabul Edilmeme)

THY Tazminat İadesi (Fazla Rezervasyon Ve Uçağa Kabul Edilmeme)
Burak
26 Eylül 2023 13:29

Bu mektubu, son zamanlarda Türk Hava Yolları ile seyahat etme girişimim sırasında aldığım hizmetten son derece memnuniyetsizliğimi ve hayal kırıklığımı ifade etmek için yazıyorum. 27.08.2023 tarihinde İstanbul Şehri'nden Cenevre Şehri'ne giden TK1919 Uçuş Numarası seferi için onaylanmış bir rezervasyonum vardı. Ancak, beklenmedik bir durumla karşılaşıp, sadece bekleme listesine alındım. Bu, özellikle önceden onaylanmış bir rezervasyonumun olduğunu düşünerek, tamamen beklenmedik ve kabul edilemezdi. Tüm onaylı rezervasyon sahiplerinin herhangi bir aksaklık yaşamadan uçuşlarına binmelerini sağlamak Türk Havayolu Şirketi'nin sorumluluğunda olduğuna inanıyorum.

Ayrıca, sonuç olarak uçağa alınmadım, beni havalimanında mahsur bıraktı ve seyahat planlarımda ciddi bir aksama yaşanmasına neden oldu. Bu durum, sadece zaman ve para kaybına yol açmakla kalmadı, aynı zamanda gereksiz stres ve hayal kırıklığına da sebep oldu.

Bu durumu düzeltmek için Türk Havayolu Şirketi'nden hemen harekete sözü edilen tazminat parasının hesabıma geçmesini talep ediyorum.
Umarım Türk Havayolu Şirketi, bu tür olayların gelecekte yaşanmaması için gerekli önlemleri alır ve bu konuda zamanında bir çözüm bulunur.

Bilet iademizin işleme alındığını doğrulamak için lütfen (g********@gmail.com) e-posta üzerinden benimle iletişime geçiniz.

Bu konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Türk Havayolu Şirketi'nin bu tür olayları gelecekte yaşanmaması için gerekli adımları atacağına dair umutluyum.

Ege sonuçtan hiç memnun değil

Ege
10 Ekim 2023 12:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 01:47
Uçuş Öncesi İletişim Sorunları Ve Mağduriyet
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
12 Haziran 2025 04:18