THY Sadece Tarih Hatalı Girilmiş Bileti Açığa Da Almadı İade De Etmedi

Eda
07 Ekim 2023 10:15

Önce kendi müşteri hizmetlerine yetki açsınlar kimse hiçbir şey yapamıyor bu acentede, 2020 yılından beri kurumsal olarak en uygun kullanıyoruz ama yaşadığım son olay ilk defa başıma geldi. İlk defa yanlış tarih seçip bir bilet satın aldım ödemeden sonra hemen fark ettim ma iptal butonu işlemiyordu, müşteri hizmetlerini aradım fakat iade olmuyor dedi, iade istemedim sadece tarih değiştirmek ya da başka bir gün için açığa alınmasını istedim. 11.000 TL'ye yakın para bu paralar kolay mı kazanılıyor çat diye kesiyorsunuz kim bunu planlıyorsa bu şirket politikası asla kabul edilir. Değil yazık size insanların bir anlık hatası için asla yardımcı olmayan bir şirket

07 Ekim 2023 10:05

En uygun acentası tarafından Türk havayolları bileti satın aldım, tarihi hatalı seçilmiş Enuygun acentesini aradığımda Türk hava yollarının iptal etmediğini ve bu konuda kendilerinin bir şey yapamadığını söyledi, Türk hava yollarını aradığımda da biz değil acente yardımcı olacak dediler siz daha kendi aranızdaki sorunları çözememiş 2 şirket olarak insanları nasıl böyle mağdur edebilirsiniz az bir bilet değil az olsa bile kesinti yapılır ama biletin tamamını ödememek nasıl bir hak, Almanya biletim 11.000 TL'ye yakın, ve ben sürekli uçan biriyim sadece açığa alınmasını ya da ertelenmesini istedim zaten yanlış tarih bir gün öncesiydi ben 23 üne aldım sadece 22 olması gerekliydi ben şimdi tekrar bilet aldım ama benden aldığınız para size yazık gerçekten hiçbir hakkım olmadan paramın kesilmesi çok üzücü bileti asistanım almıştı br anlık dikkatsizlik için bu olacak iş değil, çözüm için dönüş beklerim sayın Türk havayolları

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
17 Temmuz 2024 19:02
THY Açığa Aldığım Biletimi Kullanamıyorum
THY Açığa Aldığım Biletimi Kullanamıyorum
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
26 Haziran 2023 23:03

Cem
06 Kasım 2023 21:56
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
03 Temmuz 2025 21:32