Tulin sonuçtan hiç memnun değil

THY Primefly Ücretsiz Değişim Diye Bir Şey Yok

Tulin
02 Temmuz 2023 18:12

Prime Fly insanları yanıltmak için yapılmış THY'nin yeni pahalı bilet satış taktiği. Prime Fly alırken sadece ücretsiz değişim ve iptal diye yazıyorlar. Ben aralık ayında temmuz ayı Berlin - İstanbul biletini 520 euro'ya aldım. Normalde aralık ayında aldığım yaz biletlerine en fazla 240 euro öderdim. Her şey pahalanmış olsa da 520 Euro'luk bilet fiyatı çok abartılı bir fiyat. Bu bileti seçmemin nedeni ücretsiz iptal ve değişiklik. Bu arada Almanya'da yaşayan Türkler nasılsa Türkiye'ye gelmek zorunda diye istedikleri fiyatı alıyor THY. Yani her Avrupa ülkesinde bu fiyatlar olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak ağustos ayındaki dönüş günümü 5-6 gün ileri atmak isteyince ödemem gereken ekstra miktar 139-150 euro çıktı. THY'yi arayarak dönmek istersem 5000 TL extra ödemem gereken normal hafta içi biletleri çıktı. Yani 520 euro'nun üzerine 135-150 hatta 200 euro'ya yakın para istediler. 135 euro gördüğüm bilet sonra 93 euro indirim oldu ve mecburen satın aldım. Yani 613 euro ödedim business olmayan sıradan bir bilet için. THY'ye yazdım. Kendi kuralları olduğunu söylüyorlar. Beni THY çok hayal kırıklığına uğrattı. İnsanları bu kadar sömürmesi gerekmiyor. Ailelere yaptığı yüzde 50 indirim yerine herkese makul fiyatta bilet satsın ve herkes faydalansın.

Aşkın
21 Ekim 2023 13:26
THY Primefly Bilet Değişimi
Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Tuncer
06 Ağustos 2024 08:44
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
12 Kasım 2024 17:31