THY Kurumsal Fatura Kesilmemesi

Ekrem
16 Mart 2023 14:02

Türk hava yolları'ndan İstanbul'dan Almanya için 3 kısılık uçak bileti aldım ocak ayında uçuş tarihim 26 Şubat dönüş 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleşti ve geldiğimde ben kurumsal fatura kestirmek istedim bununla ilgili bana 2352129535738/39/40 malı e-bilet, biletin düzenlendiği aydan sonraki ayın 10’una kadar ebiletfatura.turkishairlines.com adresinden temin edilebiliyor.

Bunun için aynı adresteki mükellef bilgilerinizi güncellemeniz gerektiğini de belirtmek isteriz. Bu tarihten sonra bilgilerinizde değişiklik yapmanız mümkün olmayacak. Bu nedenle bilgi değişikliği için ilgili tarihlere dikkat etmenizi öneririz.

Mükellef bilgilerinizi güncelledikten sonra ise malı e-biletiniz elektronik sertifika ile imzalanır ve düzenlendikten en geç 72 saat sonra belirttiğiniz e-posta adresine gönderilir. Diye mail geliyor bunu müşteri olarak ben bilgim olmadığından dolayı bıldırım yapmadım kurumsal fatura kesilmesini istiyorum şahsımıza fatura istemiyorum bunun aciliyetini defalarca bildirdim bu nedenle bu sorunumu çözülmezse Türk Hava Yolları ile hiçbir uçuş yapmayacağım.

THY Bilet Değişikliği Sürecinde Yaşanan Çözüm Eksikliği!

Cüneyt
29 Kasım 2025 12:45
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

TKPay Cüzdan Mağduriyeti: İade Tutarıma Ulaşamıyorum!

Muhittin
21 Aralık 2025 20:27

Bilet Değişikliği Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Seçil
27 Temmuz 2025 00:17

Hacer
25 Mart 2025 15:24
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Primefly Paketinde Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Ekstra Ücretler

Belgin