Özlem sonuçtan hiç memnun değil

THY Hava Şartları Ve Yetersiz Hizmet Nedeniyle Yolcu Mağduriyeti

Özlem
21 Ocak 2024 12:43

Ben ve ailem 21 Ocak 2023 tarihinde İstanbul'dan Kahramanmaraş'a saat 09.15 uçağına bindik. Ancak inmeye yakın hava şartlarından dolayı Kahramanmaraş yerine Gaziantep'e iniş yapılacağı bildirildi ve inişimiz oraya gerçekleşti. Daha sonra otobüslerle Kahramanmaraş'a taşınacağımız söylendi. Otobüse binmek üzere dışarı çıktığımızda, bagaj taşıma kapasitesi yetersiz araçlara yönlendirildik. Yolcular valizlerini koridorlara veya koltuklara yerleştirmek zorunda kaldı, bu da yaklaşık bir haftadır süregelen bir sorunmuş. Valizler yüzünden boş koltuklar dolayısıyla geride kalan yolcular bir sonraki araca binmek zorunda kaldı. Hava şartları sebebiyle iniş yapılamamasını anlayışla karşılıyorum; ancak, neden yeterli bagaj kapasitesine sahip düzgün bir araç tahsis edilmediği ve yolcuların mağduriyetinin azaltılmadığı konusunda hayal kırıklığına uğradım. Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden birinin yolcularına verdiği önemi bu durum ortaya koymuştur. Bir haftadır devam eden bu sorunun her gün göz ardı edilmesi ve çözüme kavuşturulmaması kabul edilemez.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
08 Temmuz 2024 15:10

Nesrin
15 Nisan 2024 02:20

Esra
15 Nisan 2024 16:18
THY Kahramanmaraş - İstanbul Uçuş Kaosu
THY Kahramanmaraş - İstanbul Uçuş Kaosu
Özer sonuçtan hiç memnun değil

Özer
24 Kasım 2023 23:36
THY Uçak Bilet Ücretinin İade Edilmemesi
THY Uçak Bilet Ücretinin İade Edilmemesi
Said sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçağa Alınmamak Uçaktan İndirilmek

Said