Yulduz sonuçtan hiç memnun değil

THY Hasarlı Bagaj Takibi

Yulduz
31 Ekim 2023 23:47

20.08.2023'te İstanbul'a geldim daha uçuşumdan sadece 1 gün önce aldığım valizin 3 tane tekerleği kopmuş halde geldi. Tamam biliyorum valizimin tekerlekleri tuşlu onları basarak tekerlekleri çıkartıp yeniden takılabilir. İyice bastırmadıkça da yerinden kendi kendine çıkmıyor. 7 saat önce Türkmenistan'ın kuzeyindeki bir şehrinden aşkabat'a uçtum bagajıma hiçbir şey olmamıştı. Aşkabat'tan İstanbul'a uçuşumda check-in de dururken kafama takılmıştı acaba tekerleklerini çıkartıp sırt çantama koysam mı diye... Yok ya Türk Hava Yolları bu yani çok kalitelidir bagaj hizmetleri de pürüzsüz çalışıyordur diye düşünmüştüm.

Havalimanı'ndayken Türk Hava Yolları kayıp hasarlı bagaja gittim takip numarası ile kayıt açtılar 1 buçuk ay sonra tamir edilebilir bagajlar için fatura istediler ben nereden alayım o faturayı 19 Ağustos günü sabah Türkmenistan'dan almıştım bu valizi. Söylemesi ayıp olabilir ama gerçekten çok pahalıya almıştım ben o valizi maliyeti 9.000 Türk lirasına denk geliyor doları çevirince THY hasarlı bagaj şikayetimi çözeceğine 2 aydan beri bahaneler üretip duruyor. Koskoca THY 'ye yakışacak hareket işte buymuş.

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
24 Kasım 2023 22:33
THY Bagaj Aksaklık Takibi
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
01 Şubat 2024 20:31
THY Hasar Bagajı Şikayeti
Şöhret sonuçtan hiç memnun değil

Şöhret
10 Aralık 2023 22:58