THY Günler Sonra Gelen Kayıp Bagajım

THY Günler Sonra Gelen Kayıp Bagajım
Tolga
04 Eylül 2023 22:12

TK1876 Milano-İstanbul yolculuğum sonrasında bavulum uçaktan çıkmadı, 2 gün sonra teslim alabildim. Araba anahtarım bagajımda kaldı bu yüzden Ataşehir'deki evime taksiyle gitmek ve arabamı alabilmek için taksiyle Ist. Havalimanına geri gelmek zorunda kaldım. Boşu boşuna 1 gün ekstradan otopark ödedim. THY, bagaj takip için çok yavaş sonuçlanan bir mekanizma kurmuş, Bavulun ne zaman geleceğine dair net bir bilgi veremediler, kendi araştırmam ve defalarca aramam sonucunda 2 gün sonra bavulun geleceğini öğrendim ve alana tekrar gittim. Bavulu teslim almaya geldiğimde alanda help desklerini ( kayıp bagaj) bile zor buldum, burada çalışanlarla çoğunuz muhatap olmak bile istemezsiniz ve sanki ben bavulumu kaybetmişim, hatalı benmişim gibi bir muamele gördüm. THY tarafından yaklaşık 1 ay süren inceleme sonucunda tazminat talebim olumsuz sonuçlandı, "sadece acil ihtiyaçları karşıladıklarını" anlatan bir yazı yazmışlar. Sonuç olarak müşteri memnuniyeti yerlerde, empati sıfır. Tüm süreç boyunca kimse benden özür dilemedi, hatasını kabullenmedi. Hakkımı helal etmiyorum. Böyle güzide bir şirketi kimsenin bu şekilde kötü yönetmeye, benim gibi insanları mağdur etmeye hakkı yok!

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Arda
07 Ocak 2025 15:44
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
18 Aralık 2024 23:24
Bagaj Sorunu Ve Mağduriyet: THY İle Güven Kaybı
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
08 Haziran 2024 13:01
Turk Hava Yolları Kirik Valiz Mağduriyeti
Turk Hava Yolları Kirik Valiz Mağduriyeti
Gülter sonuçtan hiç memnun değil

Gülter
18 Mart 2025 16:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 11:56
THY Kategorileri