Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

THY Fazla Bilet Sattığı İçin Bavulumu Uçağa Yüklemeyi Unuttu

Yalçın
27 Ağustos 2023 15:38

12 Ağustos 2023 TK1863 numaralı uçuşla İstanbul-Gatwick (London)'a uçtum. Fazla bilet satıldığı gerekçesiyle yolcu alımı kapanana kadar koltuk numaram belli olmadı ve bekleme salonunda bekletildim. Alım kapandıktan sonra uçağa giren son yolcu olarak içeri alındım.

Gatwick'te pasaport kontrolünden geçtikten sonra yaklaşık 2,5 saat bagajımı almak için bekledim. Sonrasında havaalanı bagaj kayıp bölümüne başvurduğumda, bagajımın İstanbul'dan hiç ayrılmamış olduğunu öğrendim. Muhtemelen bavulum son ana kadar benim gibi bekletildi, fakat gelmeyen yolcu olması nedeniyle ben uçağa binsem de bavulumun yüklenmesi unutuldu. Bu konuda bana bir geri bildirim yapılmadığı için pasaport kontrolünden geçtikten 3 saat sonra, bavulsuz olarak, havaalanından ayrıldım. Bavulumdaki düzenli kullanmam gereken ilaçlar olmadığı için tedavim aksadı, yine diğer eşyalarıma ulaşamadığım için ciddi mağduriyet yaşadım. Havaalanı kayıp bavul bölümü tarafından 2 gün sonra aranıp bavulumun havaalanına ulaştığı ve ertesi gün, yani uçuşumdan 3 gün sonra bana teslim edebileceği bildirildi.

Firma tarafından ticari kar elde etmek için kapasiteden fazla koltuk satılmasından kaynaklı mağduriyetimin bir şekilde giderilmesini THY müşteri hizmetlerinden talep ettim. Uçuşa katıldığım ve bavulumu 3 gün sonra da olsa kaybolmadan elime ulaştırabildikleri için bir şey yapmayacaklarını belirten bir cevap aldım.

THY'den mağduriyetimi gidermedikleri için şikayetçiyim.

Feride sonuçtan hiç memnun değil

Feride
06 Temmuz 2023 22:58
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
20 Kasım 2023 15:57
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
18 Aralık 2024 23:24
Bagaj Sorunu Ve Mağduriyet: THY İle Güven Kaybı

Şükran
06 Ocak 2025 23:48
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
12 Şubat 2025 17:35