Orhan sonuçtan hiç memnun değil

THY Check-in, Rötar Mağduriyeti.

Orhan
21 Ekim 2023 22:19

TK7894 numaralı Antalya-Berlin uçuşumda perişan oldum!
Öncelikle sitede ve sözleşmede belirtildiği gibi yapabilmem gereken Online Check-in işlemini yapamadım, sistem hata verdi. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen sonra deneyin dendi. ''Sonra'' defalarca denedim, sürekli hata verdi. Sırf bu yüzden havalimanına normalde tramvay ile gideceğime, Taksi ile daha erken gidip kontuardan check-in yapmak zorunda kaldım. Tabi bu süreçte gereksiz şekilde 50 dakika kontuar sırasında bekledim çünkü sıra az olsa bile ilerleyiş olabildiğince yavaştı. Daha sonra uçağımın 35 dakika geciktiğini öğrendim. Pek hoş değildi çünkü indikten sonra treni kaçırmamam gerekiyordu fakat 35 dakika çok etkilemeyecekti. Tabii ki bu 35 dakika,35 dakika ile sınırlı kalmadı. 16:10da kalkması beklenen uçak tam olarak 17:40 da ancak havalanabildi! Tüm çabalarıma rağmen, satın aldığım trenimi kaçırdım. Sadece maddi olarak değil, aynı zamanda her şeyden değerli olan vaktim de kayboldu. Bir gün içinde Sırf Türk havayolları'nın hataları yüzünden boşa giden paralarım, yeni aldığım biletler, uçak bileti fiyatını 2 ye katladı.
Daha önce hiçbir firmadan böyle mağdur olduğunu hatırlamıyorum. Ve şuna dikkat çekmek istiyorum ki, muadilleri daha ucuz olmasına rağmen, kaliteli ve rahat şekilde gidebilmek için Türk havayolları'nı tercih etmiştim. Bir daha tercih eder miyim? Ofislerinin önünden dahi geçmem!

Kibar sonuçtan hiç memnun değil

Kibar
03 Şubat 2025 05:13
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
24 Haziran 2024 16:11
THY Nezaketsizliği Ve Uçağa Alınmama
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
26 Kasım 2023 09:44