Ali sonuçtan hiç memnun değil

THY Bilet Rezervasyon İptali

Ali
02 Nisan 2024 14:10

Konu: Uçuş rezervasyonunda yaşanan sorunlar ve çözüm talebi

Sayın Yetkili,

Türk Hava Yolları müşterisiyim. Dün gece Türk Hava Yolları mobil uygulaması üzerinden Hong Kong - İstanbul arası 23 Nisan dönüş uçuşu için bilet almak istedim. Ancak uygulama üzerinden üç kez ödeme yapmama rağmen uçuş rezervasyonum gerçekleşmedi.

Bu durumu fark ettiğimde hemen Türk Hava Yolları müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Müşteri temsilcileri, sistemde bir güncelleme olduğunu ve sabah tekrar aramam gerektiğini söylediler. Sabah saatlerinde yapılan ödemeler kartıma geri yansımıştı. Ancak tekrar bilet almak için denediğimde, ödeme yapmama rağmen rezervasyon yine gerçekleşmedi ve kartımdan para çekildi.

Bu sorunu çözmek için dört farklı Türk Hava Yolları müşteri temsilcisiyle görüştüm ancak hiçbiri bana tatmin edici bir çözüm sunamadı. Bu durum, Türk Hava Yolları gibi köklü bir markaya yakışmayacak bir durumdur.

Bu sebeple, yaşadığım bu mağduriyetin en kısa sürede giderilmesini ve mağduriyetimin giderilmesi için gerekli adımların atılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, hukuki süreç başlatmak zorunda kalacağımı belirtmek isterim.

Konuyla ilgili tarafınızdan en kısa sürede dönüş yapılmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
02 Kasım 2023 12:23
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
02 Nisan 2024 22:00
Türk Hava Yolları THY Biletimi 3 Kez Bilgim Dışında Değiştirdi
Türk Hava Yolları THY Biletimi 3 Kez Bilgim Dışında Değiştirdi

Sümeyra
01 Temmuz 2023 16:02
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
10 Mayıs 2024 17:17