Sedef sonuçtan hiç memnun değil

THY Bilet Ödemede Taksit Hatası

THY Bilet Ödemede Taksit Hatası
07 Kasım 2023 01:56

Türk hava yollarının App Store uygulamasından, web sitesinden, laptoptan, hiçbir yerden biletimi 6 taksit ödemeyi beceremedim çünkü sistemlerinde bir sıkıntı var. Kart numarasını girip girmemem fark etmeksizin taksit kutucuğu gri renk kalıyor ki taksite uygun kartlarımın numarasını girerek denedim ama olmuyor. THY yi aradım, rezervasyon yaptığımı söyleyince sistem düzelene kadar bekleyin yoksa tekrar bilet alın diye dönüş yaptılar. Rezervasyonu zaten biletimi taksitle alabilseydim rezervasyon yaptırmazdım, fiyat yükseliyor diye yaptırdım. Umarım yardımcı olurlar bana, gerçekten ne yapacağımı bilemedim.

09 Kasım 2023 18:11

2 gün önce rezervasyon tarihimin değiştirilmesi için Türk Hava Yolları'nı aradım ve bir hanımefendi bileti aldığım kart bilgisini sordu daha sonra bekledim SMS geldi mi diye sordu bir şey gelmedi beni bekletti sonra hat kesildi, tekrar aradım başkası çıktı o da aynı soruları sordu biletteki isim kart bilgisi falan dedi rezervasyonda değişiklik yapılamaz ve miller kullanılamaz, daha sonra baktım böyle olmayacak kendime yeni bilet aldım, ve biletin fiyatı rezervasyonumdaki bilet ile aynıydı sadece gün değiştirilmesimi istedim - ki size rezervasyon alırken "bakiyedeki millerinizi kullanamazsınız" diye bir olayın olduğunu söyleyen bir bilgi yok. 7300₺ lik rezervasyonum, yeni bilet alımımda 7000 küsur para etti çünkü mil kullandım.

09 Kasım 2023 18:14

Bu arada söylemeyi unuttum, rezervasyon yapmadan önce 2-3 gün boyunca yurt dışı uçuşu satın alırken neden taksitlendirilemediğini bulamadım ve bunun hakkında da bilgi yazmıyor ta ki THY ye e posta atana kadar. WhatsApp hattı hiçbir işe yaramayan bir müşteri hizmetleri servisinden başka bir şey değil, telefondan bir şey istediğinizde yardımcı olmuyorlar.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
08 Ağustos 2024 17:44

Veysi
02 Ağustos 2023 01:47
Türk Hava Yolları Adıma Bilet Almama İzin Vermiyor!
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
31 Ağustos 2023 21:30
THY Fahiş Fiyat Farkı
THY Fahiş Fiyat Farkı

Busra
10 Mart 2024 03:54
THY Sistemleri Çalışmıyor Ya Da Koltuk Satmak İstemiyorlar
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
02 Nisan 2024 14:10