Burak sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 13:31

THY bebek arabamı kırdı ve mağdur ettikleri yetmiyormuş gibi 9gündür uğraştırıyorlar. 11.09.2024 tarihinde İstanbul havalimanından Paris'e 5yaşındaki kızımla baş başa seyahat için THY uçuşu gerçekleştirdik. Uçaktan inince bebek arabamı bagaj alım kısmından aldığımda bebek arabamın koltuğun ayak ucunu tutan metali çıkmış ve alt filesini yırtmıştı. Koltuk için düzgün durmuyordu, bebek arabam tam kapanmıyor kendiliğinden tekrar açılıyordu. Orada bir bilgisayar üzerinden şikayet oluşturmaya çalıştım ama tam halledemedim ve Türkiye'deki eşim ile iletişime geçip bir şikayet kaydı oluşturduk. 4 günlük tatilim boyunca kapanmayan ve koltuğu düz durmayan kırık bir bebek arabasıyla dolaşmaya çalıştım. En son metroda bebek arabası kapanmadığı ve kızımla birlikte idare etmeye çalışırken düştüm. Türkiye'ye döner dönmez hemen İstanbul havalimanında bulunan THY ofisine gittim ve bana bir şey yapamayacaklarını söylediler, kırılan şey valiz olsa anında temin ediliyormuş ama bebek arabası olunca maalesef sigorta değerlendiriyormuş. Allah'tan kızım 5 yaşındaydı en azından bazı yerlerde kaldırıp yürütebildim fakat bu bebek arabası 2 yaşındaki oğlumun. Paris'te mağdur edildiğim yetmiyormuş gibi bir de İstanbul'da günlerdir kullanamıyorum arabayı. Faturası istendi yolladık şimdi de yetkili servisten rapor almamız isteniyor. Bebek arabasını kırıp bir de mahcup olup mağduriyet gidilmektense nasıl oyalarım modunda bir tutum. Türk havayollarına yakışmayan bir davranış şekli. Umarım en kısa zamanda yardımcı olurlar!

22 Eylül 2024 23:10

Kaç gün oldu ne buradan ne de mail üstünden cevap veren yok. Kendi kendimize oraya buraya bir şeyler yapmaya çalışıyoruz

İrem
21 Ağustos 2024 01:24
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
31 Ağustos 2023 17:40

Seda
21 Mayıs 2024 00:50
THY Kırdığı Bagajların Parasını Ödemiyor
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Yahya
01 Ekim 2024 11:44