Rafi sonuçtan hiç memnun değil

Rafi
13 Temmuz 2024 14:53

THY ile 21 Haziran'da New York-İstanbul-Ankara seferini gerçekleştirdim. Valizlerim kayboldu. 2 adet büyük boy valizim 1,5 gün sonra birinin gövdesinde kırık ve hasarla, diğeri de tekerleği kopmuş ve eksik olarak kurye tarafından tutanakla hasarlı olarak teslim edilmiştir şeklinde tarafıma teslim edildi. Aynı zamanda Esenboğa kayıp bagaj bölümü ile görüştüğümde onların da hasar tutanağı tuttuklarını ilettiler. Yaklaşık olarak 23 gündür 4440849 ve 0 (312) 590 19 09 numaratelefonları günde 3-4 defa olmak üzere defalarca aradım. Ses kayıtları da dinlenebilir. Kayıp bagaj bölümünden geri bildirim formu oluşturup hasar resimlerini yüklememi istediler ve işin hızlanması için bunu yapmamı önerdiler. Kendilerinin de işlem yaptıklarını, eğer böyle yaparsam daha kısa sürede çözüleceğini söylediler. 23 günde defalarca aradım, en sonunda valizlerimin fiyatlarını istediler, tazminat bölümüne konuyu ilettiklerini aktardılar. Sonrasında mail geldi. Konu incelenmiş, valizlerimde yüzey hasarı olduğu, kullanıma engel teşkil edecek bir durumun olmadığı tarafıma iletildi. 1. Valizin resimlerden görüldüğü üzere yüzeyi kırık, içi gözüküyor, ayrıca yere koyma ayağının biri kırık. 2. Valizin tekeri kopuk ve yok, dik duramıyor. Gelen cevap görsellerde eklidir. Hasar resimleri de eklidir. Dünyanın 1 numaralı havayolu böyle mi olur? 25 günde 2 valiz çözülemiyor. İşi gücü bıraktık bununla uğraşıyoruz. Defalarca konuyu anlatmama rağmen ilgilenilmiyor. Müşteri hizmetleri vasıfsız ve iş bilmez insanlarla dolu, ayrıca bundan önce de kızımın 2 adet daha valizinin tekeri koptu ve kırıldı, onlarda da bir sonuç elde edemedik. En son tekrar 4440849'u aradım. Ayrıca bu cevabı kabul etmediğimi kendilerine ilettim. Fakat bu konunun peşini bırakmayacağımı, her türlü platformda hakkımı arayacağımı kendilerine ilettim. Bana göre görüşme kayıtları falan dinlenilmiyor, kimin inceleyip karar verdiği belli değil, yazı diyorum. Benim gibi birçok kişinin de mağdur edildiğini biliyorum. Kayıp bagaj form no: ESBTK12141, geri bildirim form no: 2024128693-22 Haziran, geri bildirim form no2: 2024137356-01 Temmuz

Gökhan
31 Ağustos 2023 14:28
THY Valiz Hasarımı Karşılamıyor

Özgür
28 Şubat 2024 14:14
THY Kırık Bagaj Sorunumu Bir Turlu Çözmüyor
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
08 Ekim 2024 11:00
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
22 Şubat 23:53