Zeynep
26 Ekim 2023 11:17

Teknosa internet sitesinden aldığımız smartport firmasına ait melitta kahve makinesi arızalı geldi. Su akıtıyordu ve hemen fotoğraf ve gerekli açıklamaları yazıp iadeye gönderdik fakat günlerdir iademizi yapmadılar. Teknosa arıyor ve ben üretici firmadan distribütör garantili olduğu için servisten bilirkişi raporu vs alacakmışım. Ben neden bununla uğraşıyorum? Çalıştığınız firma hijyen ürünüdür açılmış kutu iade alınmaz diye saçma bir açıklama sunuyor. Böyle sorumsuzluk görmedim. Delik kusurlu ürün gönderen sizsiniz ben neden uğraşıyorum sıradan firmadan değil Teknosa'dan aldık. Ben acilen ücret iademi istiyorum. Sayın yetkililer lütfen mağdur etmeyin. Daha fazla ve bu konuyla alakalı ilgilenin yardımcı olun.

26 Ekim 2023 11:24 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Gülsüme
Gülsüme

Teknosa -Smartport satıcısı ile benzer sorun yaşıyorum. Parçaları eksik olan Dyson V15s Detect Submarine Sarı/Nikel Islak Kuru şarjlı Süpürge'yi müşterilere gönderip elde ettiğiniz ücreti işleterek para kazanma yoluna gidiyor olabilirsiniz. Teknosa ve Smartport firmaları, müşterilerin güvenini kaybederek markanıza gölge düşürüyorsunuz, müşteri kaybediyorsunuz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
23 Mayıs 2024 19:00
Volkan sonucu yetersiz buldu

Tekrarlayan Arızalar Nedeniyle Kahve Makinesi Değişim Veya İade Talebi

Volkan
06 Ekim 2025 10:39
Tekrarlayan Arızalar Nedeniyle Kahve Makinesi Değişim Veya İade Talebi
Efe sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 20:04

Teknosa Kategorileri