Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Xforce Flex Şarjlı Süpürge İçin Batarya Sorunu

21 Aralık 2024 13:12

Tefal Xforce Flex şarjlı süpürge aldık. Bataryası bitti. Şarj almıyor. Çalışmıyor. Yeni batarya alalım dedik. Ürünün kendi sitesinde bile batarya bulunmuyor. Şarjlı süpürgeyi çöpe mi atalım? Nereden temin edeceğiz bunu? İnternette hiçbir yerde yok. Böyle saçmalık mı olur? Tefal buna bir çözüm bulsun lütfen.

21 Aralık 2024 14:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

24 Aralık 2024 14:28

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

24 Aralık 2024 15:24

Müşteri hizmetleri ile görüşmek çözüm olmadı. Fazla para vererek aldığım çift bataryalı süpürgemin yedek bataryası iki ayda çöp oldu. Madem sonradan batarya alacağım neden o zaman süpürge alırken fazla para ödedim. Bataryayı almak için şimdi de 3000 küsur lira para vermemi istiyorsunuz. Ürünün her parçasının arkasında durun lütfen. Batarya mı gönderin bana lütfen Tefal...

Mehmet sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 00:10
"Gerekli bilgilendirme yapıldı. İlgili servis bilgileri paylaşıldı. İlginiz için teşekkürler"

Tefal Xforce Flex: Beklentileri Karşılamayan Süpürge

İffet
29 Ocak 2025 12:33

Sedat
28 Ağustos 2023 18:31
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
18 Temmuz 2025 16:36
"Çok teşekkür ederim gerçekten şarj cihazı bozulmuştu sadece süpürgede veya pilinde herhangi bir problem yoktu şarj cihazı stokta yok diye eskisini alıp 0 kapalı kutu süpürge gönderdiniz gerçekten helal olsun daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım müşterisini gerçekten düşünen bir marka demek ki hala işini hakkıyla yapıp müşterilerini mağdur bırakmayan bir marka var teşekkür Tefal 🙏🙏🙏♥️♥️"
dogum-oncesi-tefal-xforce-supurge-batarya-sorunu-acil-cozum-bekliyorum-1.jpg

Çiğdem