Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Tefal X-Force Flex Süpürge

25 Haziran 2024 01:34

Yaklaşık 9 ay önce Media Markt'tan Tefal X-Force Flex şarjlı süpürge aldık. Alırken de garantisinin daha uzun olması ve her türlü arızada bize yardımcı olunacağı, böyle bir markanın bizi hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğine güvenerek garanti süresini de uzattık. Makine ile evi süpürürken dirsek gibi olan kısım 'çıt' diyerek kırıldı. Akabinde hem normal garantisinin olması hem de uzatmalı garantisine güvenerek tamir edilmesi için aldığımız mağazaya parçayı bıraktık. Cevap olarak bize ürünün pert olduğu, tamir edilemeyeceği, onun için bize ürünün ve vermiş olduğumuz ek garanti ücretinin toplamının yarısı verileceği söylendi. Biz bu markaya güvenmiştik, parçanın yapılamaması hatta yerine yenisinin verilememesi bizi ayrıca üzdü. Madem yapılmıyor, ürünün arkasında durup benim ödediğim paranın hadi uzatma olan kısmı hariç tamamının iade edilememesi de daha da üzücü ki ben bu markaya güvenmek istemiştim. Hatta süpürgeyi ilk alıp geldiğimizde bize verilen sıfır üründe bataryası arızalı çıkmıştı, ona rağmen ürünü tümüyle iade etmemiştim fakat bu durum benim gerçekten Tefal markasına olan güvenimi çok büyük yıkmıştır. Umarım bu durumu düzeltir, verdiğim uzatmalı garanti ücretini değil en azından bu güvenin devam edebilmesi adına benim ödediğim fiyatın tamamının bana iade edilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde dediğim gibi iki sefer güvenip evime getirdiğim markanın asla bir daha müşterisi olmayı düşünmüyoruz.

25 Haziran 2024 09:53 (Şikayetten 8 saat sonra)

25 Haziran 2024 10:27

Tesekkuredrim en kısa zamanda tarafıma olumlu bir dönüş yapmanızı rica ediyorum Çünkü bana olan dönüşte bir aya kadar karar vermem yoksa hediye çekinin yanacağı bildirildi bu arada iki hafta zaman kaldı

26 Haziran 2024 16:30

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Hilalnur.
Hilalnur.

Tefal sadece tencere üretsin lütfen

Ali
Ali

Maalesef Tefal dikey süpürge pişmanlıktır. 2 senelik az kullanılmış süpürgem akü den dumanlar çıktı, servise 12.960 TL ödedim, akünün duman çıkarması ödediğim para dan çok daha korkunç. Kaliteli ürün değil asla, eşim beğendi diye almıştık, görseli bile oyuncak gibi zaten. Hep şikayet hep şikayet asla alınmaması gereken bir ürün ve, Tefal'in kendisi de üzerine düşmüyor bu şikayetlerin. Yazık

Şafak
12 Haziran 2024 12:59
A. Samet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Başlığında Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Arıza ve Destek Sorunu

A. Samet
26 Ağustos 2025 12:41
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
31 Ekim 2023 15:06