Didem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Adaptörü Beklerken Mağdur Oldum!

11 Ekim 2024 18:43

Tefal 6983 TR şarjlı dikey süpürgemin adaptörünün kablosu koptuğu için şarj edemiyorum, bulunduğum ildeki yetkili servisi 20 gün içinde adaptörün temin edileceğini söyledi ama 1 aydır ürün gelmiyor, bu süreçte makinemin bataryası öleceği için süpürge iyice hurda olacak. Müşteri hizmetlerinden aradılar bugün, ürünün stoklara girmesi 1 2 ayı daha bulabilirmiş, gümrükten geçişi çok zor oluyormuş. Koskoca Tefal satış sonrası destekte ne kadar kötüymüş, keşke başka bir marka alsaymışım, çok mağdurum. Bir de bana isterseniz %25 indirimle yeni süpürgeyi servisinizden alabilirsiniz dendi. Süpürgem zaten sağlam neden 5 6 bin tl vereyim durduk yere. Ay inanılmaz kötü bir markaymış. Lütfen daha kısa sürede süpürgenin adaptörünü temin edin.

12 Ekim 2024 10:30 (Şikayetten 15 saat sonra)

14 Ekim 2024 10:40

Hiçbir şekilde yardım etmiyorlar, bugün yine aradım, ürünün stoklara gireceğinin meçhul olduğunu hiç giremeyebileceği de söylendi, bu durumda ben ne yapacağım? Bana %25 indirimle yeni bir ürün alabileceğim söylendi ama ben yeni sete para vermek istemiyorum, süpürgem sağlam. Bir yedek parçanın arkasında durmak zor mu, yazıklar olsun size.

14 Ekim 2024 11:14
15 Ekim 2024 16:16

Bu kadar rezillik olamaz, ben yurt dışından sipariş verdim ve ekstra ücret ödeyerek gümrük geçişini de yaptırdım, benim yaptığımı bu marka sahibi yapamıyor mu yani, Tefal dikey süpürge kesinlikle önermiyorum!

15 Ekim 2024 16:23

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

15 Ekim 2024 16:27

Evet sayın "site yetkilileri" LoL, Tefal'in prosedürü, dikey süpürgenin şarj aletini gümrükten geçiremediklerini (ben nasıl geçiriyorsam acaba) stoklara hiçbir zaman giremeyebileceğini (telefon kayıtlarında mevcut) dilersem %25 indirimle yeni bir süpürge alabileceğim şeklindeydi. Artık sizler karar verin. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

Tefal Xforce Dikey Süpürge

Mesut
20 Mayıs 2024 18:48
Tefal Xforce Dikey Süpürge

Tugba
11 Ağustos 2023 14:41
Tefal Para İadesi Ya Da Sıfır Ürün İstiyorum
Tefal Para İadesi Ya Da Sıfır Ürün İstiyorum
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Ağustos 2023 19:13
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
26 Aralık 2024 21:39
"Mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim"
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Dikey Süpürge Bataryası Kısa Sürede Arızalandı, Yüksek Değişim Ücreti Ve Yetersiz Servis Desteği

Erkan
11 Ekim 2025 18:25