Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Sorunlu Ürün Ve İadenin Kabul Edilmemesi

28 Temmuz 2023 16:57

Efal RG9075 X-Plorer Serie 130 ai haritalandırma yapmıyor. Ayrıca yaşadığım diğer bir çok sorunu teknik servise ilettim.
Bunlar; temizliğin ortasında bir yere takılmamasına rağmen durması (çalışmaya devam et deyince devam edebiliyor da), tam temizlik yapmadan temizliği bırakıyor. Bu sorunlara rağmen, Tefal servisi cihaz güncellemesi yaptık deyip geri yolladı. Hiçbir düzelme yok.

28 Temmuz 2023 17:10 (Şikayetten 12 dakika sonra)

29 Temmuz 2023 13:30

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

30 Ağustos 2023 20:23

İletişime geçilmedi. Mail attım, geri dönüş yapılmadı. Hala bir güncelleme yok ve aynı hatalara yenileri ekleniyor.

Tefal X-plorer Sürekli Duruyor Ve Servis Sorunu Çözmüyor

Şeyma
25 Nisan 2025 17:32
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
01 Nisan 2024 11:39
Tefal Rg9075 Robot Süpürge Garanti Olmasına Rağmen Kimse İlgilenmiyor
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Tefal RG9075 X-Plorer Serie 130 Ai Mop Robot Süpürge Harita Sorunu

Fatmanur
11 Eylül 2023 12:50
Tefal RG9075 X-Plorer Serie 130 Ai Mop Robot Süpürge Harita Sorunu
Rıdvan sonuçtan çok memnun

Rıdvan
15 Aralık 2023 14:30
"Mardin'deki servis tarafından iade formu düzenlendi. Ürün gönderildi paramız 10 gin içinde iade edilecek denildi. Mardin'deki Tefal servis gerçekten çok iyiydi. İlgi ve alakası için teşekkür ederiz."
Akgül sonuçtan hiç memnun değil

Akgül
27 Mayıs 2024 12:58