Özge sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Mi Asla! Blenderı Asla!

11 Ekim 2023 14:13

Tefal gibi bir marka asla!
Kayınvalideme Tefal Blender alındı anneler gününde. Alındığı günden beri ya 1 ya 2 kez kullanıldı ve 2. De kullanılamadı bile. Domates parçalamak istediğimizde parçalamıyor domatesi döndürüp duruyor. Ankara/Kavaklıdere Yetkili Servisine başvurduğumuzda dişli yemesinden kaynaklandığını ve bu durumun garanti kapsamında olmadığı söylendi ve ben hayatımda böyle saçma bir şey duymadım. 1 ya da 2. Kez kullandığımız hatta kullanılmayan bir üründen doğan sıkıntıda nasıl olur da garanti bunu karşılayamaz. Cihaz gıcır gıcır yepyeni duruyor alındığı gün gibi. Kayınvalidem zaten aman bir şey olmasın diye 5-6 saniyeden fazla çalıştırmamış. Aynı sıkıntıyı bana ait olan farklı bir cihazda ben de yaşadım çorba blenderında, garanti karşılamadı ve neyse bir daha asla Tefal almam, adı var kendi yok demek ki deyip kendim yaptırdım (Sonrasında da mikseri bozuldu). Ama demek ki bu durum Tefal markasında kronikleşmiş bir hata. Asla ve asla da Tefal markasından memnun değiliz, ürünü satana kadar sonrasında hiçbir şeyi garanti karşılamıyor!

11 Ekim 2023 16:48 (Şikayetten 2 saat sonra)

13 Ekim 2023 16:02
31 Ocak 15:12

Asla bir iletişim sağlanmadı.

Özlem sonuçtan memnun

Özlem
02 Eylül 2023 19:25
"Tefal müşteri hizmetleri aradı ve parça garanti kapsamında değiştirildi. Keşke bunu en başta yapıyor olsaydı. Teşekkürler"
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
21 Nisan 2024 14:25

Dilanur
25 Mart 2025 16:25
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 15:17
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
19 Aralık 2024 13:09