Tefal MasterBlend Cam Hazne

Tefal MasterBlend Cam Hazne
Fatih
18 Kasım 2023 12:50

Tefal blenderimin cam hazne içindeki bıçağın takıldığı metal parça çıktı. İzmir servisini aradım gıda ile temas olduğu için yapıştırma ve tamir olmadığını, cam işi yapan firmalarda çözebileceğimi veya yeni bir hazne almam gerektiğini söylediler. Yapıştırma işlemini kendileri yapmadığı halde sonradan yapıştırma işleminin de sıkıntı olabileceğini söylediler. Tekrar çıkabilecek, tamir ve yapıştırma işlemi olmayan bir parçayı ilk seferinde kim tasarladı merak içerisindeyim

18 Kasım 2023 17:40 (Şikayetten 4 saat sonra)

22 Kasım 2023 11:01

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
16 Eylül 2023 19:46
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
11 Eylül 2023 14:41

Tefal Cam Hazne Demiri Yerinden Cıktı

Ahmet
15 Şubat 2024 16:03
Tefal Cam Hazne Demiri Yerinden Cıktı
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
21 Ekim 2024 11:01