Deniz sonuçtan çok memnun

Tefal Ingenio Tencere Seti Kalitesi

11 Eylül 2023 17:54

3 yıl önce Tefal ürünleri satan Evkur firmasından teflon tencere seti aldım sağlam da para verdim. Asla metal kaşık vs kullanmadım tahta kaşık kullandık ya da sağlıklı plastik kaşıklardan iç yüzeyi kağıt gibi soyulmaya başladı ve tüm tencereler tavalar aynı anda şaka gibi şok oldum.

Demek ki Tefal'ın ömrü max 3 yıl sürüyor. Daha önce farklı bir markada aynı sorunu yaşamıştım daha güvenilir pahalı ürün dayanıklı sağlıklı olur. Dedik böyle bir sıkıntıyla karşılaştık. Ürünlerinin arkasında durmadıklarını da buradaki yorumlardan görmüş oldum. Tefal pahalı ve oldukça sağlıksız ürünler

12 Eylül 2023 09:21 (Şikayetten 15 saat sonra)

18 Eylül 2023 17:43
18 Eylül 2023 17:47

Markaya değil ama benimle ilgilenen satış temsilcisi çok kibardı ona teşekkür ederim

18 Eylül 2023 17:50

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

19 Eylül 2023 14:35

Markadan arandım ve şöyle söyledi aynısını yazıyorum garanti süresi 2 yıl olduğu için hiçbir şekilde yardımcı olamayız fakat %25 indirim çeki oluşturabiliriz. Benimle iletişime geçen bayan çok nazikti ben de konuyu uzatmamak adına peki dedim %25 indirim tanımlanacak yani adıma fakat benim buna zaten ihtiyacım yok insanlar daha sağlıklı uzun ömürlü olsun diye bu markayı tercih ediyor şimdi en azından şunu öğrenmiş olduk gidip binlerce lira verip Tefal almaya hiç gerek yok zaten kalitesiz bir marka durum bundan ibaret insanları kandırmayın yok öyle teknoloji yok böyle teknoloji falan diye bayağı bayağı sağlık standartların altında ürün satıyorsunuz insan sağlığı bu kadar ucuz işte çok yazık...

Aşur sonuçtan memnun

Aşur
27 Şubat 2024 21:45
"Sorunum kısmende olsa çözüldü. Müşteri temsilcisine teşekkürler."
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
13 Eylül 2023 15:36
Tefal Tencerede Oluşan Kabarcıklar
Tefal Tencerede Oluşan Kabarcıklar
Düçem sonuçtan hiç memnun değil

Düçem
06 Ağustos 2023 18:32

Nurdan
16 Temmuz 2023 15:14
Tefal Tencereleri 3 Yılda Çöp Oluyor.
Tefal Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru