Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Clipso Alarm Saat Arızası

20 Mayıs 2023 21:34

Tefal Clipso düdüklü tencere saati arızalandı. İlk olarak sesi kısıldı. Pili azaldığını düşünerek pilini değiştirdik. Bu seferde tamamen devre dışı kaldı. Alarm sesi gelmediği gibi artık geri sayım da yapmıyor ve kendini tamamen sıfırlıyor. Alalı 2 sene dahi olmadı. Yetkili servis nerede? Nasıl ve kime başvuracağız?

21 Mayıs 2023 09:09 (Şikayetten 11 saat sonra)

21 Mayıs 2023 12:55

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

24 Mayıs 2023 16:55

Bu konu ile ilgili beni arayan ya da dönüş yapan olmadı, halen bekliyorum nasıl bir çözüm önerilecek. Tefal gibi marka böyle çabuk arızalanan bir ürünü nasıl satıyor?

06 Ekim 2023 17:10

Tefal'in eski kalitesinden çok uzak olduğunu ve sadece görsellik üzerine bir firma olduğunu geç de olsa anlamış oldum. Artık evime Tefal markasını almam aldırmam

Adnan
Adnan

Bizim tencerenin saati artık ses çıkarmıyor. Pili de değiştirdim yine ses çıkmıyor

İsim
İsim

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Ne yapmam gerekir?

Serdar

Yapılacak bir şey yok 1000 TL ödeyip yenisini almak ya da bu haliyle kullanmak. Tefal artık eski Tefal değil

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Düdüklü Tencere Saat Sorunu ve Garanti Problemi

Samet